Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε σήμερα τη Βρετανία ότι επέλεξε την αντιπαράθεση παρά τη συνεργασία με τη Ρωσία, δεδομένου του τρόπου που διαχειρίστηκε την υπόθεση του Σεργκέι Σκριπάλ, του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα που δηλητηριάστηκε στη Βρετανία.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ρωσικό ΥΠΕΞ περιγράφει την απόφαση της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζας Μέι να απελάσει 23 Ρώσους διπλωμάτες από τη Βρετανία, μεταξύ άλλων μέτρων, ως σκανδαλώδη πρόκληση και υποσχέθηκε μια ταχεία απάντηση από τη Ρωσία.
Ενώ η Μόσχα ήταν «έτοιμη» να συνεργαστεί, «η βρετανική κυβέρνηση επέλεξε την αντιπαράθεση με τη Ρωσία» τονίζεται στο δελτίο τύπου.
«Προφανώς, τα αντίμετρά μας δεν θα αργήσουν» συμπληρώνεται, κάνοντας λόγο για μια «σειρά εχθρικών μέτρων» και μια «αντιρωσική εκστρατεία».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.