Βρετανία: Λήξη συναγερμού για ύποπτο δέμα στο κοινοβούλιο

 Βρετανία: Λήξη συναγερμού για ύποπτο δέμα στο κοινοβούλιο

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν είναι επικίνδυνα – Για προληπτικούς λόγους ένα άτομο διακομίστηκε στο νοσοκομείο 

Μη επικίνδυνο κρίθηκε το περιεχόμενο δύο δεμάτων που εντοπίστηκαν στο βρετανικό κοινοβούλιο και το περιεχόμενό τους είχε κριθεί ύποπτο. 

«Δύο αντικείμενα που εστάλησαν με το ταχυδρομείο και περιείχαν ύποπτες ουσίες ερευνήθηκαν από τη Μητροπολιτική Αστυνομία και βρέθηκε ότι δεν είναι επικίνδυνα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κοινοβουλίου.

«Οι επηρεαζόμενοι χώροι αποκλείστηκαν προσωρινά, αλλά δεν χρειάστηκε να γίνει οποιαδήποτε απομάκρυνση. Ένα πρόσωπο διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.»

Πρόκειται για τη δεύτερη κινητοποίηση των αρχών μέσα σε δύο μέρες, ενώ και χθες, η ύποπτη ουσία κρίθηκε μη επικίνδυνη. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

utrecthtram

Οι ολλανδικές αρχές περιμένουν την απολογία του δράστη προκειμένου να ρίξουν φως στο μυστήριο αφού δεν μπορούν να ανακοινώσουν με βεβαιότητα ότι πρόκειται για την πρώτη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της χώρας

5
airplane

Πρωτοφανή αβελτηρία της κατασκευαστικής εταιρείας φαίνεται να κρύβει η πτώση του δεύτερου 737 Max 8 στην Αιθιοπία - Γιατί η παραδοχή, έστω και έμμεση, της Boeing για προβλήματα στα συστήματα ασφαλείας ισοδυναμεί με απόπειρα αυτοκτονίας της - Φουντώνει ο εμπορικός πόλεμος με την Airbus στη σκιά της τραγωδίας και φόντο μισό τρισ. δολάρια

21