Βρετανία: Στην εντατική και ο αστυνομικός που βρήκε τον Ρώσο πρώην πράκτορα και την κόρη του

Βρετανία: Στην εντατική και ο αστυνομικός που βρήκε τον Ρώσο πρώην πράκτορα και την κόρη του

Ο επικεφαλής της ανιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Scotland Yard επιβεβαίωσε την ασθένεια του ένστολου, όπως και την ουσία που χρησιμοποιήθηκε για την εξόντωση του Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια

Βρετανία: Στην εντατική και ο αστυνομικός που βρήκε τον Ρώσο πρώην πράκτορα και την κόρη του
Δραματικές διαστάσεις αρχίζει να λαμβάνει η υπόθεση του δηλητηριασμένου Ρώσου πρώην πράκτορα, ο οποίος βρέθηκε σε κομματώδη κιατάσταση μαζί με την κόρη του, μπροστά σε παγκάκι πάρκου στην πόλη Σόλσμπουρι, της Βρετανίας, καθώς μεταφέρθηκε στην εντατική και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο αστυνομικός που τους εντόπισε.

Όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία, ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στη σκηνή, νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με τα ίδια συμπτώματα που παρουσιάζουν ο 66χρονος Σεργκέι Σκριπάλ και η 33χρονη κόρη του Γιούλια.

Κλείσιμο


Στην ανακοίνωση προέβη ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Scotland Yard, Mark Rowley. Δήλωσε επίσης ότι έχει εντοπιστεί η ουσία, αλλά δεν έχει γίνει επεξεργασία στο εργαστήριο, ώστε να δηλώσει με σαφήνεια ότι πρόκειται για την ίδια ουσία που εντοπίστηκε στον οργανισμό του Ρώσου πρώην πράκτορα και της κόρης του.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η έρευνα ανεβαίνει επίπεδο και πλέον αναζητούνται οι υπεύθυνοι και για απόπειρα δολοφονίας αστυνομικού.

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις του επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Scotland Yard...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης