Κάτι τρέχει: Η Μελάνια αφήνει στο παρά... πέντε ασυνόδευτο τον Τραμπ στο Νταβός
Για ποιο λόγο έτσι ξαφνικά η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου αποφάσισε να μην παραστεί στην παρθενική του εμφάνιση του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και μάλιστα τέσσερα 24ωρα μετά την 13η επέτειο γάμου τους;
στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα:
Για ποιο λόγο έτσι ξαφνικά η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου αποφάσισε να μην παραστεί στην παρθενική του εμφάνιση του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και μάλιστα τέσσερα 24ωρα μετά την 13η επέτειο γάμου τους; Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 22 Ιανουαρίου του 2005.
Αμερικανικά ΜΜΕ θεωρούν ότι, η απουσία της Μελάνια από το Νταβός είναι ένα ακόμα δείγμα ότι κάτι τρέχει με τη σχέση της με τον Τραμπ,ιδίως μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις.
Η εκπρόσωπος της Μελάνια εξήγησε ότι η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ δεν θα τον συνοδεύσει στην ελβετική πόλη για λόγους «προγράμματος και επιμελητείας», χωρίς, ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Για τις κακές γλώσσες, όπως γράφουν πολλά αμερικανικά ΜΜΕ, η απουσία της από το Νταβός είναι ένα ακόμα δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο, ιδίως μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για τις επαφές του με «ιέρειες του σεξ».
Το αμερικανικό περιοδικό «The Hill» το οποίο επικαλείται ανώνυμες αλλά έγκυρες πηγές της Ουάσινγκτον αναφέρει ότι, η Μελάνια δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως δημόσια δήλωση μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Τραμπ διατηρούσε σχέσεις με πορνοστάρ.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.