Υποψήφιος γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση έφηβης

Υποψήφιος γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση έφηβης

Η 14χρονη τότε Λι Κόρφμαν άνοιξε την καρδιά της στην αμερικανική εφημερίδα εξηγώντας λεπτομερώς πώς ο Μουρ, τότε 32 ετών, βοηθός εισαγγελέας, την είχε πάει επανειλημμένως σπίτι του

Υποψήφιος γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση έφηβης
Σοβαρές καταγγελίες στην Ουάσινγκτον Ποστ για παιδική σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος του υπερσυντηρητικού δικαστή Ρόι Μουρ -το περιστατικό συνέβη το 1978 και θύμα ήταν ανήλικη- Προβληματισμός στους Ρεπουμπλικανούς, καθώς ο Μουρ είναι υποψήφιος για τη Γερουσία

Στο πρώτο ραντεβού απλά την είχε αγκαλιάσει... Τη δεύτερη φορά, την έβαλε να βγάλει το πουκάμισο και το παντελόνι που φορούσε, έμεινε κι ο ίδιος με τα εσώρουχα, πριν τη θωπεύσει πάνω από τα εσώρουχά της και προσπαθήσει να οδηγήσει το χέρι της να τον αγγίξει πάνω από το σλιπ του. «Δεν μπορούσα να το κάνω, δεν είχα αγγίξει ποτέ το μόριο ενός άνδρα, πόσο μάλλον σε στύση», υποστηρίζει η Λι Κόρφμαν στην εφημερίδα "Ουάσινγκτον Ποστ".
   
Κλείσιμο
Ό άνδρας είναι ο Ρόι Μουρ, υπερσυντηρητικός δικαστής και μεγάλη φυσιογνωμία της χριστιανικής δεξιάς, που βρέθηκε στη δίνη ενός σεξουαλικού σκανδάλου που συνέβη το 1979 με θύμα μία ανήλικη. Μετά από 38 χρόνια, η κοπέλα έσπασε τη σιωπή της καταγγέλλοντας το γεγονός.
 
Του δείχνουν την... πόρτα
Στελέχη και κοινοβουλευτικοί του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος έδειξαν την... πόρτα στον υποψήφιο για τη Γερουσία στην Πολιτεία Αλαμπάμα μετά το καυστικό δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο Μουρ είχε επαφές με τουλάχιστον μία έφηβη το 1979.

Κόρφμαν και Μουρ γνωρίστηκαν στο δικαστήριο με τον τότε βοηθό εισαγγελέα να ζητάει από την έφηβη το τηλέφωνό της. Η μητέρα της κοπέλας ήταν μέσα στην δικαστική αίθουσα για την εκδίκαση μιας υπόθεσής της κι όταν ο ίδιος της πρότεινε να την κρατήσει για να μην επιβαρυνθεί ψυχολογικά, η μητέρα δέχτηκε.
 
Η 14χρονη τότε Λι Κόρφμαν άνοιξε την καρδιά της στην αμερικανική εφημερίδα εξηγώντας λεπτομερώς πώς ο Μουρ, τότε 32 ετών, βοηθός εισαγγελέας, την είχε πάει επανειλημμένως σπίτι του.
 
Κάνει λόγο για fake news
Ο 70χρονος σήμερα Μουρ, παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, με ανακοίνωσή του, έσπευσε να καταγγείλει ότι οι κατηγορίες αυτές είναι «εντελώς ψευδείς» και αποτελούν την κορύφωση μιας «απελπισμένης επίθεσης» εναντίον του από μέρους των Δημοκρατικών και της εφημερίδας "Ουάσινγκτον Ποστ". Η προεκλογική του εκστρατεία κατέταξε το άρθρο που προέκυψε από την εκτεταμένη έρευνα της "Ουάσινγκτον Ποστ" στην κατηγορία των «ψευδών ειδήσεων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης