Ο Φιγιόν καλοπιάνει τους υποστηρικτές του με συγγνώμες!

Ο Φιγιόν καλοπιάνει τους υποστηρικτές του με συγγνώμες!

«Έκανα το πρώτο λάθος, ζητώντας από τη γυναίκα μου να εργαστεί για μένα. Δεν θα έπρεπε να το κάνω. Έκανα ένα δεύτερο λάθος ως υποψήφιος να μην σας πω γι 'αυτό», είπε χαρακτηριστικά

Ο Φιγιόν καλοπιάνει τους υποστηρικτές του με συγγνώμες!
Ο Φρανσουά Φιγιόν μίλησε στους υποστηρικτές του λέγοντάς τους να μην τον εγκαταλείψουν στον αγώνα του για τη γαλλική προεδρία.

Σε συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε κοντά στον Πύργο του Άιφελ ο δημοκρατικός υποψήφιος αρνήθηκε να πει ξεκάθαρα αν θα εγκαταλείψει τον αγώνα.

Ο Φιγιόν μιλώντας για σχεδόν 30 λεπτά σε ένα ακροατήριο χιλιάδων, είπε: «Ακόμα και αν αυτή η κατηγορία εναντίον μου είναι άδικη σας χρωστάω μια συγγνώμη.

Κλείσιμο
«Έκανα το πρώτο λάθος, ζητώντας από τη γυναίκα μου να εργαστεί για μένα. Δεν θα έπρεπε να το κάνω. Έκανα ένα δεύτερο λάθος ως υποψήφιος να μην σας πω γι 'αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Φιγιόν κατηγορείται για υπόθεση διαφθοράς καθώς η σύζυγός του Πενέλοπε φέρεται να είχε λάβει σημαντικά χρηματικά ποσά για τις υπηρεσίες της ως κοινοβουλευτική ακόλουθος του συζύγου της, απολαβές που αγγίζουν τις 800.000€ για την περίοδο 2002-2007. Επί της ουσίας κατηγορείται ότι έλαβε χρήματα χωρίς να προσφέρει υπηρεσίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης