Θέμα για το τζαμί που κατασκευάζεται στον Βοτανικό φιλοξενεί το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, που αναφέρει πως το έργο θα είναι έτοιμο στα τέλη Απριλίου.
Ήδη ο σκελετός του κτηρίου έχει ολοκληρωθεί και, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο κείμενο, πρόκειται για «το πρώτο τζαμί στην Αθήνα εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια».
Οι εργασίες κατασκευής στο χώρο που έχει παραχωρήσει το Ναυτικό ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες.
«Το τζαμί θα είναι χαμηλό και δεν θα διαθέτει μιναρέ. Θα μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 350 προσκυνητές και διαθέτει πάρκινγκ και ελεύθερους χώρους. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 887.000 ευρώ», καταλήγει το Anadolu.
Η νέα χρονιά ξεκίνησε με χαρά και ζεστή συντροφιά, καθώς η εθελοντική ομάδα της bwin συναντήθηκε με τους διαμένοντες της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή» και μαζί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.