Εξαγριωμένοι Μεξικανοί από τη διψήφια αύξηση στις τιμές της βενζίνης, λεηλάτησαν καταστήματα κι έκλεισαν δρόμους στην πόλη του Μεξικού, ενώ έγιναν περισσότερες από 250 συλλήψεις εξαιτίας της κοινωνικής αναταραχής που προκαλεί η αύξηση του οικονομικού κόστους ζωής, στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της Λατινικής Αμερικής.
Λεηλατήθηκαν 23 καταστήματα, ενώ 27 δρόμοι αποκλείστηκαν από το πλήθος στην πόλη του Μεξικού, λίγες ημέρες μετά την αύξηση της τιμής της βενζίνης από το 14% στο 20%, εξαγριώνοντας τους πολίτες που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον υψηλό πληθωρισμό, αλλά και το αδύναμο νόμισμα της χώρας.
Η Εμπορική Ένωση του Μεξικού (ANTAD) ζήτησε από τις τοπικές κι ομοσπονδιακές αρχές να αντιμετωπίζουν άμεσα την κατάσταση, τονίζοντας ότι 79 καταστήματα λεηλατήθηκαν και 170 δρόμοι αποκλείστηκαν από τους διαδηλωτές.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.