Μια σκηνή που έχουμε συνηθίσει σε κινηματογραφικές ταινίες κατέγραψαν οι κάμερες κατά τη διάρκεια ομηρείας στην Τούλσα καθώς ελεύθερος σκοπευτής εξουδετερώνει με μια σφαίρα στο κεφάλι έναν άνδρα που κρατά όμηρο ένα δίχρονο παιδί στην αγκαλιά του.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σαλβατόρ Ρέγιες πήρε όμηρο την κόρη της γυναίκας του επειδή αυτή υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει με τα άλλα τρια παιδιά της οικογένειας.
Μετά από τρεις ώρες διαπραγματεύσεων ο Ρέγιες κάποια στιγμή εμφανίστηκε στο μπαλκόνι χωρίς να γνωρίζει ότι οι αστυνομικοί είχαν εντολή τον πυροβολήσουν αν έχουν «καθαρή βολή».
Όταν λοιπόν εμφανίστηκε γύρω στις τρεις τα ξημερώματα στο μπαλκόνι έχοντας στα χέρια το μικρό παιδί, ο αστυνομικος Τζέισον Λόλες τον πυροβόλησε και τον σκότωσε με μια σφαίρα.
Κλείσιμο
Στο βίντεο καταγράφεται η έφοδος των αστυνομικών που ακολούθησε με τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων να φωνάζουν «έχει εξουδετερωθεί» και έναν από αυτούς να επαινεί τον συνάδελφό του για τη βολή του.
Σημειώνεται ότι από την ημέρα του περιστατικού, πριν από περίπου ένα μήνα, ο Λόλες έχει τεθεί σε υποχρεωτική άδεια.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.