Ούτε σε ταινία: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετερώνει από απόσταση τον απαγωγέα ενός παιδιού

Ούτε σε ταινία: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετερώνει από απόσταση τον απαγωγέα ενός παιδιού

Και μάλιστα ενώ ο άνδρας κρατά το παιδί στην αγκαλιά του

Μια σκηνή που έχουμε συνηθίσει σε κινηματογραφικές ταινίες κατέγραψαν οι κάμερες κατά τη διάρκεια ομηρείας στην Τούλσα καθώς ελεύθερος σκοπευτής εξουδετερώνει με μια σφαίρα στο κεφάλι έναν άνδρα που κρατά όμηρο ένα δίχρονο παιδί στην αγκαλιά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σαλβατόρ Ρέγιες πήρε όμηρο την κόρη της γυναίκας του επειδή αυτή υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει με τα άλλα τρια παιδιά της οικογένειας.

Μετά από τρεις ώρες διαπραγματεύσεων ο Ρέγιες κάποια στιγμή εμφανίστηκε στο μπαλκόνι χωρίς να γνωρίζει ότι οι αστυνομικοί είχαν εντολή τον πυροβολήσουν αν έχουν «καθαρή βολή».

Όταν λοιπόν εμφανίστηκε γύρω στις τρεις τα ξημερώματα στο μπαλκόνι έχοντας στα χέρια το μικρό παιδί, ο αστυνομικος Τζέισον Λόλες τον πυροβόλησε και τον σκότωσε με μια σφαίρα.

Στο βίντεο καταγράφεται η έφοδος των αστυνομικών που ακολούθησε με τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων να φωνάζουν «έχει εξουδετερωθεί» και έναν από αυτούς να επαινεί τον συνάδελφό του για τη βολή του.Σημειώνεται ότι από την ημέρα του περιστατικού, πριν από περίπου ένα μήνα, ο Λόλες έχει τεθεί σε υποχρεωτική άδεια.

ΣΧΟΛΙΑ (15)

USA

Εδώ η αμερικανική αστυνομία έχουν την καλύτερη εκπαίδευση .... Με μια ματιά να τους κοιτάξεις στα μάτια παγώνει το αίμα σου ..... Άνθρωποι εκπαίδευμενοι και πιστοί στους νόμους. Κουβέντα δεν σηκώνουν, ο νόμος τους το όπλο τους, και ασφάλεια στους πολιτες. Όχι σαν την Ελλάδα που η ελληνικη αστυνομία ήταν από τις καλύτερες και τώρα την έχουν καταντήσει για παιχνίδια.... Μακαρι να ειχαμε στην Ελλάδα τετοιους αστυνομικούς σαν την Αμερική , να δείτε πως θα ήταν οι κακοποίοι σουζα!!!!

Όχι μόνο στην Αμερική/ΗΠΑ

αλλά και στη Γερμανία. Πριν από κάποιον καιρό, μερικά χρόνια, ένας ληστής μπήκε στην Τράπεζα για να τη ληστέψει. Κάποιος από το προσωπικό πρόλαβε και πάτησε το ...κουμπί και πήρε ..σύρμα η Αστυνομία, που αθόρυβα περικύκλωσε το κτήριο. Εντωμεταξύ το νέο απλώθηκε σαν αστραπή και αμέσως βρέθηκαν πολλές δεκάδες άνθρωποι τής μικρής πόλης στην πλατεία, όπου και η Τράπεζα, και παρακολουθούσαν αγωνιωδώς από απόσταση τις εξελίξεις, μέσα στο κατάστημα ήσαν δικοί τους άνθρωποι. Και βέβαια παρών και η τοπική κρατική τηλεόραση με εκατομμύρια κάτοικους τού κρατιδίου να βλέπουν άφωνοι στις οθόνες τους το τι θα ακολουθήσει. Ο ληστής ατάραχος αφού γιόμισε το σάκο του με χαρτονομίσματα αδιαφορώντας στις προειδοποιήσεις των αστυνομικών που τον καλούσαν να πετάξει το όπλο του και να παραδοθεί γιατί δεν είχε καμιά ελπίδα να ξεφύγει. Ο ληστής σκληρό καρύδι, αδιαφόρησε. Πέρασε το σάκο στον ώμο του, κατά πώς μας έχει συνηθίσει και ο κ. Τσακαλώτος και ο Σταθάκης, και παίρνει μία νεαρή υπάλληλο ως όμηρο/ασπίδα επιχειρεί να διαφύγει. Την κοπέλα την είχε κολλήσει κυριολεκτικά στο δικό του κορμί που ήταν δύσκολο στους αστυνομικούς να πυροβολήσουν χωρίς να κινδυνέψει άμεσα και η άτυχη υπάλληλος. Τότε τη δουλειά την ανέλαβε ένας ελεύθερος σκοπευτής τής Αστυνομίας και από αθέατη θέση και απόσταση αρκετή μόλις βρήκε την ελάχιστη ευκαιρία με μία σφαίρα τον ξάπλωσε νεκρό πάνω στα πλακάκια τής πλατείας. Και επειδή ήταν μέρα μεσημέρι αυτά όλα έγιναν σαν γύρισμα κινηματογραφικής ταινίας μπροστά στα μάτια πολλών εκατομμυρίων τηλεθεατών, εκτός των παρόντων μαρτύρων αυτού τού φρικτού περιστατικού. Η κοπέλα ούτε γρατζουνιά εκτός από το απερίγραπτο σοκ που ήταν διάχυτο πάνω της. Φυσικά προηγούμενα εισαγγελέας και υπουργός δημόσιας τάξης είχαν δώσει το ο.κ. με κάλυψη τού πρωθυπουργού, ενός καλοκάγαθου ανθρώπου, πρώην πάστορας, και ηγετικό στέλεχος των Σοσιαλδημοκρατών (όχι κάνας δεξιός φασίστας). Αργότερα έγινε και Πρόεδρος τής Γερμανίας στο Βερολίνο. Έτσι ήσαν τα πράγματα και στη Γερμανία, αλλά σιγά σιγά τα πράγματα άλλαξαν και πήραν την κατιούσα και οι ληστές, Γερμανοί και αλλοδαποί, κάνουν ότι θέλουν και η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ στέκεται σούζα. Η ...παινεμένη πολυπολιτισμική κοινωνία (πόσο ωραία μας την παρουσίασε σήμερα ο καλός μας κ. Ομπαμα) και στη Γερμανία έχει επιβάλει τα δικά της ήθη και έθιμα. Ο γράφων υπήρξε επίσης μάρτυρας μαζί με τους συναδέλφους του. Είχαμε αφήσει την εργασία μας (κι εμείς σε τράπεζα) και παρακολουθούσαμε αγωνιωδώς το συμβάν, μόλις 40 χιλ. μακριά από τη δική μας πόλη... (Ο.Ε.)

N.V

Όπως λεει και το άρθρο σαν σκηνή από ταινία. Και μετά όπως και στις ταινίες άδεια στον αστυνομικό και υποχρεωτικές συνεδρίες με ψυχολόγο. Δε παει δηλαδή την άλλη μέρα στη δουλεια και τους λεει. What's up men.

Gio

Ωραίος ο τύπος, να τον έχει καλά ο Θεός.

όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρωνω

Αυτή είναι αστυνομία όχι αστεία. Σιγουρη με αυτοπεποίθηση. Όταν τον πυροβόλησε το τύπο στο δοξα πατρί,ο τύπος κράταγε το παιδί; Δεν άκουσα ούτε κλάμα ούτε τίποτα.

elGC

Έτσι ακριβώς!!!

Romq

Θα σαλτάρουμε τελείως!!!! Απαγωγέας ΠΑΙΔΙΟΥ... σε κατάσταση αμόκ... τρομοκρατεί το παιδάκι και απειλεί να το σκοτώσει... ο ελεύθ. σκοπευτής της SWAT έχει ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ εάν έχει "clean shot" πεδίο... τον σκοτώνει... ...και αντί να πάρει παράσημο... ...τον στέλνουν "υποχρεωτική άδεια"!!!!!!!!!!! (Εκτός κι αν είναι ΤΙΜΗΤΙΚΗ άδεια μετ' αποδοχών, τότε αλλάζει).

...

Λογικά αυτό γίνεται κάθε φορά που αστυνομικός σκοτώνει κάποιον ύποπτο/δράστη/εγκληματία (σωστά ή λάθος - στην προκειμένη περίπτωση καλά έκανε ο αστυνομικός, που σίγουρα ακολούθησε εντολές). Το κάνουν ώστε ο αστυνομικός να "καθαρίσει" το μυαλό του, να δουν αν ψυχολογικά μετά από ένα τέτοιο περιστατικό είναι ΟΚ, κλπ. Οι ΗΠΑ δεν είναι Ελλάδα, να έχει νομικά προβλήματα ο αστυνομικός επειδή σκότωσε ένα κατακάθι...

Rom

Τρίχες κατσαρές! Δεν θα 'θελα (προσωπικά) καμιά άδεια, θα 'θελα να δω το παιδάκι να το καθησυχάσω ότι "όλα τέλειωσαν, ηρέμισε" και μετά να πιω τις μπυρίτσες μου με τους συναδέλφους να συζητήσουμε την τακτική της επιχειρήσεως...! Σιγά μην είχα "ψυχολογικά" γιατί "έφαγα" ένα ΚΑΘΑΡΜΑ!

...

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός δεν θα έχει κανένα ψυχολογικό πρόβλημα με την εκπαίδευση που έχει και με το γεγονός ότι πράγματι σκότωσε ένα κάθαρμα, απλώς αυτή η διαδικασία ακολουθείται συνήθως, για να είναι όλοι εξασφαλισμένοι. Πάντα γίνεται έρευνα όταν αστυνομικός σκοτώνει κάποιον και πάντα αυτός ο αστυνομικός παίρνει υποχρεωτική άδεια. Γράψε στο Google: "What happens when a police officer shoots someone in the line of duty?"

Ωραιοι

Καλα το κανανε το κτηνος απαγωγεα.

Έναν τέτοιον.....

Χρειαζόμαστε στις πορείες!!!!!

Ουστ φασισταριά

Ο φασισμός στο μεγαλείο του....

ππππππ

αμα κανείς αρπαξει το παιδι σου αστον να φύγει εσύ εξυπνάκια................. σφαίρα στο κεφαλι στο κάθε απόβρασμα.........να απαλλαγουμε απ τα σκουπιδια.

Συριζαίος μπετόβλακας

Να τιμωρηθούν επιδεικτικά οι τιμωροί - αυτόκλητοι εκδικητές αστυνομικοί, που αντί να μιλήσουν με τον απαγωγέα, να κατανοήσουν τα προβλήματά του και τους λόγους για τους οποίους έκανε ό,τι έκανε (να τον κεράσουν και ένα καφεδάκι, ρε αδερφέ), πήγαν και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ. Την είδανε καουμπόιδες στην άγρια δύση; Ακροδεξιοί φασίστες αστυνομικοί, οπαδοί του Τραμπ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

21019685

Με τις εκλογές στην Ισπανία στις 28 Απριλίου, οι ηγέτες των τεσσάρων μεγαλύτερων κομμάτων μετέχουν στη σημερινή δεύτερη τηλεμαχία – Βασικό θέμα διαμάχης η ανεξαρτησία της Καταλονίας

sri-lanka-nekroi_maketa01

Με ανάρτηση στο «πρακτορείο ειδήσεων» των τζιχαντιστών - Η κυβέρνηση της Σρι Λάνκα ανακοίνωσε, νωρίτερα, ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι οι εκρήξεις σε ξενοδοχεία και εκκλησίες που άφησαν πίσω τους 321 νεκρούς  ήταν αντίποινα στην επίθεση σε δύο τζαμιά στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας

1
penelopegate

Το σκάνδαλο που είχε απασχολήσει εκτενώς την γαλλική κοινή γνώμη αφορούσε σε εικονικές θέσεις εργασίας της συζύγου του πρώην υποψηφίου της δεξιάς στις προεδρικές εκλογές του 2017 

srilanka_ar

Ο υφυπουργός Άμυνας της χώρας δήλωσε πως το μακελειό σε εκκλησίες της Σρι Λάνκα ανήμερα του Πάσχα ήταν αντίποινα για την επίθεση στα τζαμιά του Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας - 321 οι νεκροί των επιθέσεων στο Κολόμπο, πάνω από 500 οι τραυματίες

9