ΗΠΑ: «Ξαναχτύπησε» ο πρώην γερουσιαστής Anthony Weiner - Έκανε sexting και με 15χρονη!

ΗΠΑ: «Ξαναχτύπησε» ο πρώην γερουσιαστής Anthony Weiner - Έκανε sexting και με 15χρονη!

Μόλις τον περασμένο μήνα τον εγκατάλειψε η σύζυγός του - το «δεξί χέρι» της Χίλαρι Κλίντον - λόγω των τολμηρών μηνυμάτων που αντάλλαζε με χυμώδη καλλονή δίπλα στον 4χρονο γιο τους!

ΗΠΑ: «Ξαναχτύπησε» ο πρώην γερουσιαστής Anthony Weiner - Έκανε sexting και με 15χρονη!
Αντιμέτωπος με τον νόμο μπορεί να βρεθεί αυτή τη φορά ο πρώην γερουσιαστής των δημοκρατικών Anthony Weiner, ο οποίος έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν τα αμερικάνικά ΜΜΕ με τα σεξουαλικά του σκάνδαλα. 

Κι αυτό γιατί, στο τελευταίο περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας εμπλέκεται ένα 15χρονο κορίτσι, με το οποίο ο Weiner φέρεται να αντάλλαζε επί οχτώ μήνες τολμηρά σεξουαλικά μηνύματα, προτρέποντάς την ανήλικη κοπέλα να τον συναντήσει «ντυμένη μαθήτρια» για να κάνουν μαζί πραγματικότητα τις «βίαιες σεξουαλικές του φαντασιώσεις».

Κλείσιμο


Ο... «ακόρεστος Weiner», όπως τον αποκαλούν χλευαστικά τα τοπικά ΜΜΕ, βρέθηκε ξανά στα πρωτοσέλιδα των αμερικανικών εφημερίδων τον περασμένο μήνα, όταν η σύζυγός του Huma Abedin (το «δεξί χέρι» της Χίλαρι κλίντον στην προεκλογική της εκστρατεία) ανακοίνωσε ότι τον εγκαταλείπει, μετά τη δημοσιοποίηση των γυμνών φωτογραφιών που είχε στείλει σε χυμώδη καλλονή. 



Αυτό που ίσως έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για την Abedin - η οποία είχε συγχωρήσει ξανά στον παρελθόν τον μουρντάρη σύζυγο - ήταν μία συγκεκριμένη φωτογραφία που έστειλε ο Weiner στο αντικείμενο του πόθου του, η οποία έδειχνε το πέος του σε στύση την ώρα που βρισκόταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και δίπλα του διακρινόταν το κεφάλι του 4χρονου γιου του!




Παρόλο που αυτή τη φορά o Weiner φρόντισε να μην υπάρχουν ντοκουμέντα της «ηλεκτρονικής» του απιστίας, αφού η 15χρονη καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι ο πρώην πολιτικός χρησιμοποιούσε μια υπηρεσία που «σβήνει» μετά από λίγο τα ενοχοποιητικά μηνύματα, τα αμερικανικά ΜΜΕ έχουν βουίξει με τις τελευταίες αποκαλύψεις. 

Η καταγγελία της 15χρονης στην Daily Mail

Σύμφωνα με όσα είπε η ανήλικη κοπέλα (της οποίας το όνομα δεν αποκαλύπτεται για ευνόητους λόγους), ο 52χρονος της είχε προχωρήσει αρκετά μαζί της, παρόλο που γνώριζε ότι είναι ανήλικη. Ειδικότερα, φέρεται να της είχε ζητήσει να γδυθεί και να αγγίξει τα γεννητικά της όργανα λέγοντας το όνομά του. Σε άλλο μήνυμα, την καλούσε να τον συναντήσει για να περάσουν μαζί μια βραδιά σεξ που θα την έκανε «να κουτσαίνει για μια εβδομάδα». Μερικά πρωινά, ο πρώην γερουσιαστής της έστελνε υπαινικτικά μηνύματα με τα οποία την ενημέρωνε ότι η σκέψη της τον... αναστάτωνε. Επίσης, η ανήλικη ισχυρίζεται ότι της είχε στείλει αμέτρητες γυμνές του φωτογραφίες με την εν λόγω εφαρμογή, παρουσιάζοντας μάλιστα ως απόδειξη φωτογραφίες του κινητού της που τράβηξε όταν πρωτοάνοιξε τα μηνύματα.


Δείτε τα ενοχοποιητικά μηνύματα που φωτογράφησε η καταγγέλουσα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης