Ουζμπεκιστάν: Η... άτακτη κόρη του εκλιπόντος προέδρου

Ουζμπεκιστάν: Η... άτακτη κόρη του εκλιπόντος προέδρου

Η χυμώδης Γκουλνάρα έχει ντροπιάσει ουκ ολίγες φορές την «πρώτη οικογένεια» του Ουζμπεκιστάν

Ουζμπεκιστάν: Η... άτακτη κόρη του εκλιπόντος προέδρου
Ο θάνατος του Ισλάμ Καρίμοφ, προέδρου του Ουζμπεκιστάν, βύθισε στο πένθος την χώρα την ώρα που οργιάζουν οι φήμες για την τύχη της άτακτης πρωτότοκης κόρης του που είχε βάλει εδώ και χρόνια στο... μάτι το αξίωμα του μπαμπά της. 

Η 44χρονη Γκουλνάρα είναι τραγουδίστρια, συγγραφέας και σχεδιάστρια. Όμως οι φιλοδοξίες της φθάνουν μέχρι την πολιτική και μάλιστα μέχρι την προεδρία του Ουζμπεκιστάν. 

Κλείσιμο
Η χυμώδης Γκουλνάρα έχει ντροπιάσει ουκ ολίγες φορές την «πρώτη οικογένεια» του Ουζμπεκιστάν. Αυτό είχε δηλώσει ο Ισλάμ Καρίμοφ όταν η μεγαλύτερη κόρη του είχε φωτογραφηθεί σε αισθησιακές πόζες .



Πριν από εννέα χρόνια, ο πρόεδρος του Ουζμπεκιστάν είχε χαστουκίσει την κόρη του όταν έφτασε στα χέρια του ένας φάκελλος με αισθησιακές φωτογραφίες της άτακτης θυγατέρας του η οποία εκτός από ποπ σταρ, ήθελε να καλλιεργήσει ένα θετικό προφίλ στην πατρίδα της σε αντίθεση με τον «δικτάτορα» πατέρα της και να τον διαδεχθεί στην ηγεσία της χώρας. Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα του Ουζμπεκιστάν, σύμφωνα με τα οποία η εκρηκτική Γκουλνάρα έσκαβε τον... λάκκο στον πατέρα της προετοιμάζοντας το έδαφος για πραξικόπημα προκειμένου να αναλάβει η ίδια τα ηνία στο Ουζμπεκιστάν. 



Εκτός από τις σέξι πόζες της κόρης του, ο Καρίμοφ είχε αισθανθεί άβολα κι όταν η Γκουλνάρα αποφάσισε να τραγουδήσει στο πλευρό του Γάλλου ηθοποιού, Ζεράρ Ντεπαρτιέ, σ΄ένα άκρως ερωτικό ντουέτο.  



Πριν από τρία χρόνια, «η πιο μισητή κυρία» του Ουζμπεκιστάν, όπως την αποκαλούν πολλά αμερικανικά δίκτυα, και ο Ζεράρ Ντερπαρτιέ είχαν ενώσει τις φωνές τους σε βιντεοκλίπ υπό τον τίτλο: «Ο ουρανός είναι σιωπηλός».

Το τραγούδι είχε γράψει η Γκουλνάρα στην Τασκένδη της Ιταλίας όπου ο διάσημος ηθοποιός είχε μεταβεί για να συζητήσει τους όρους συμμετοχής σε τηλεοπτική σειρά στην οποία ανέλαβε το ρόλο ενός Βυζαντινού αυτοκράτορα.

O πληθωρικός σταρ φαινόταν να απολαμβάνει το ντουέτο με την χυμώδη κόρη του Καρίμοφ. Το τραγούδι μάλιστα, έκανε θραύση σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild».



Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η Γκουλνάρα φέρεται να ελέγχει στην πατρίδα της μια τεράστια επιχειρηματική αυτοκρατορία. Ωστόσο, πολλά ξένα δίκτυα  ανάμεσά τους και το BBC, ανέφεραν το 2014 ότι η Γκουλνάρα τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό κι ότι έκτοτε δεν είχε εμφανιστεί δημοσίως .



Η μικρότερη αδερφή της,  Λόλα Καρίμοβα Τιλιάγεβα, απόφοιτη του Χάρβαρντ , μόνιμη εκπρόσωπος της χώρας της στην αντιπροσωπεία των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη και υπεύθυνη για διάφορα πολιτιστικά και φιλανθρωπικά προγράμματα δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με την αδερφή της. Το 2013 είχε υποστηρίξει στο BBC ότι δεν μιλάει στην Γκουλνάρα τα τελευταία 12 χρόνια. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης