Αρχίζουν να αναγνωρίζουν τα θύματα του μακελειού στη Νίκαια

Αρχίζουν να αναγνωρίζουν τα θύματα του μακελειού στη Νίκαια

Οικογένειες, τουρίστες που επέλεξαν την Κυανή Ακτη για τις διακοπές τους, φοιτητές, έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση 

Αρχίζουν να αναγνωρίζουν τα θύματα του μακελειού στη Νίκαια
Ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίστηκαν, ζευγάρια που έκαναν διακοπές έχασαν τη ζωή τους, ταξιδιώτες που ήθελαν να απολαύσουν λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς «έσβησαν» από τη δολοφονική μανία του τρομοκράτη στη Νίκαια
.

Κλείσιμο
Ενώ οι ώρες περνούν, οι αρμόδιες αρχές αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της αναγνώρισης των θυμάτων.

Ανάμεσα στους πρώτους νεκρούς που αναγνωρίστηκαν συγκαταλέγονται μία οικογένεια Γάλλων. Ο 82χρονος Φρανσουά Λοκατέλι και η 78χρονη σύζυγός του Κριστιάν, είχαν μεταβεί στην Κυανή Ακτή για να περάσουν ολιγοήμερες διακοπές, ενώ μαζί τους βρίσκονταν και η 55χρονη και το 28χρονο παιδί της. Και οι τέσσερις έχασαν τη ζωή τους.  

Δύο Αμερικανοί πολίτες, ο 51χρονος Σον Κόουπλαν και ο 11χρονος γιος του Μπρόντι, είχαν ανάλογη τύχη. Είχαν φύγει από το Τέξας για να ταξιδέψουν μέχρι την Κυανή Ακτή για τις θερινές διακοπές τους.

«Είμαστε συντετριμμένοι και σε κατάσταση σοκ μετά την απώλεια του Μπρόντι Κόουπλαντ, ένα υπέροχο παιδί και αδελφός που φώτισε τις ζωές μας», ανέφερε σχετική ανακοίνωση της οικογένειας.

Ανάμεσα στα θύματα, όμως, συγκαταλέγεται η Ρωσίδα φοιτήτρια, Βικτώρια Σαβτσένκο, η οποία βρισκόταν στη Νίκαια για διακοπές με τις φίλες της.

Μία γυναίκα από την Αρμενία και ένας άνδρας από την Ουκρανία βρίσκονται στη λίστα των θυμάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το προξενείο του Μαρόκο στου Μασσαλία, μία γυναίκα με το παιδί της έχασαν και εκείνοι τη ζωή τους, ενώ ερευνάται αν υπάρχουν και άλλα θύματα από το Μαρόκο.

Τρεις Γερμανοί πολίτες, ανάμεσα στους οποίους δύο μαθητές και ένας καθηγητής σκοτώθηκαν ενώ πραγματοποιούσαν σχολική εκδρομή, σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές. 

Μία Ελβετίδα 54 ετών που είχε επιλέξει τη Νίκαια για τις διακοπές της με το σύζυγό της, «έσβησε» κάτω από τις ρόδες του φορτηγού του τρομοκράτη. 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις αρχές της Τυνησίας, το όνομα ενός Τυνήσιου βρίσκεται στη «μαύρη» λίστα των θυμάτων του μακελάρη της Νίκαιας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης