Μέρκελ: «Κάποιοι από τους δράστες της Κολωνίας έχασαν το δικαίωμα στη φιλοξενία μας»

Μέρκελ: «Κάποιοι από τους δράστες της Κολωνίας έχασαν το δικαίωμα στη φιλοξενία μας»

Προωθεί πλέον την γρήγορη απέλαση αλλοδαπών κακοποιών από την Γερμανία καθώς επιθυμεί οι εγκληματίες να εκτίουν την ποινή τους στην πατρίδα τους

Κάποιοι από τους δράστες έχασαν το δικαίωμα φιλοξενίας στη Γερμανία, δήλωσε η Καγκελάριος Angela Merkel, αναφερόμενη στις επιθέσεις εναντίον γυναικών και αστυνομικών το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολονίας.

Η κυρία Merkel, μιλώντας απόψε σε εκδήλωση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) στο Μάιντς, εξέφρασε την κατανόησή της για όσους διατυπώνουν επιφυλάξεις για κάθε αλλαγή νομοθεσίας, αλλά τόνισε ότι πρέπει να εξετάσουμε «πότε χάνει κάποιος το δικαίωμά του στην φιλοξενία μας». 

Μέχρι τώρα αυτό συνέβαινε όταν επρόκειτο για ποινές άνω των δύο ή τριών ετών, αλλά αν αποδειχτεί ότι σε περιπτώσεις όπως στην Κολονία και σε άλλες πόλεις δεν φτάνουμε σε τόσο μεγάλες ποινές, πρέπει κανείς να αναρωτηθεί μήπως χάνει κάποιος το δικαίωμά του στην φιλοξενία ήδη νωρίτερα, είπε η κυρία Merkel, για να καταλήξει: «Ναι, χάνει το δικαίωμα στην φιλοξενία».

Η Καγκελάριος τόνισε ακόμη ότι υπάρχει μια νέα κατάσταση και θα πρέπει κανείς να εξετάσει πώς θα την αντιμετωπίσει με σύνεση. Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, η Merkel επιθυμεί να ψηφιστεί νόμος που θα προβλέπει την γρήγορη απέλαση αλλοδαπών κακοποιών. Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και η τοποθέτηση νωρίτερα σήμερα του Αντικαγκελάριου Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, που ζήτησε να εκτίουν οι αλλοδαποί την ποινή στην πατρίδα τους.

Αναφερόμενη στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η κυρία Merkel ζήτησε περισσότερη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και προειδοποίησε ότι η κατάργηση της Σένγκεν θα αποτελούσε ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω, για αυτό και, όπως είπε, πρέπει να φυλαχθούν καλύτερα τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΣΧΟΛΙΑ (19)

Ακης

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΦΙΛΟ - ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΑΣΗ ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ !!!!! ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ

ΧΔ

Εάν το "κάποιοι" δεν είναι λάθος τους μεταφραστή, δεν έχει νόημα. ΌΛΟΙ οι δράστες είναι η σωστή διατύπωση, δηλαδή οι 1000 που συμμετείχαν και 1.000.000 οι "συνοδοιπόροι".

ΑΖ

Θα τους στείλει πίσω στην Ελλάδα να χουφτωνουν ελληνίδες

k MEΡΚΕΛ

ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ !! Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ . ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ???

Η ευρωπη πρεπει ν βοηθήσει στις απελάσεις

Κυρια μερκελ θα κανεις καμια οικονομική κύρωση στο πακισταν που δεν δεχετε πιςω τιυς υπηκόους του ?

Σωστος

Τους στέλνουν εδώ για να αδειάζουν οι φυλακές τους. Φαντάσου για τι αλήτες μιλάμε που δεν τους δέχονται καν.

Ξεφτίλες

Εδω με το που φτάνουν οι αναρχοαπλυτοι συριζαιοι τιυς δινουν το τηλέφωνο με τιυς δικηγόρους τιυς αναρχοαπλυτους .....

Ν ψηφηςτει αμεςςα ακριβως ο ίδιος νόμος

Με εναν χρονο ποινη Θ απελαύνονται ειτε τιυς εχει δοθεί ασυλο ειτε περιμενουν ν παρουν ασυλο ειτε εχουν αδεια παραμονης ...το 99% των αλλοδαπών στην ελλαδα εχουν ποινες πανω απο εναν χρονο .....ακούσατε τι ειπε η μερκελ ?δεν Θ μετράει τη εκαναν Θ μετράει αν η ποινη ριναι πανω απο εναν χρονο ...δηλαδη αν τον βρουν μ μια μικρή ποσοτητα ναρκωτικων κ αυτη η ποινη εναι πανω απο εναν χρονο Θ απελαυνετε ....σν πουκαει καθραια τσιγαρα κ η ποινη ειναι όσων απο ενα χρονο Θ απελαυνετε ......δεν σημάνει οτι η πραξη τιυ πρεπε ν ειναι μεγαλη κ αποτρόπαια ....αρκεί η ποινη ν ειναι ενός χρονου ....μπορει ν εχει κλέψει ενα πορτοφόλι κ ν εχει κ αντίσταση κατα της αρχής αυτη η ποινή αν ειναι ενός χρονου Θ απελαυνετε ...δηλαδη μ το παραμικρό Θ απελαύνονται ......εδω μονο σν κσνουν κακούργημα τυς απελαυνουν ...ο αλλοδαπός στην ελλαδα τον εχουν πιάσει δεκα φορες γ ναρκωτικα κ τον αφηνουν ελεύθερο δεν Τ απελαυνουν....

Η νεα δημοκρατια ν προτείνει τον ιδιο νόμο

Να ψηφηςτει αμεςςα ο ίδιος νόμος κ στην ελλαδα ........εκτος του οτι θ γίνουμε χαβουζα λαθρομεταναστών με αυτους τιυς νόμους που εχουμε θ γίνουνε ο παραδεισος των αλλοδαπών εγκληματιων ........

Ν ψηφηςτει αμεςςα ο ίδιος νόμος κ στην ελλαδα ..

Ακούει η ελλαδα? ακου κανεις εκει στον ΣΥΡΙΖΑ στην νεα δημοκρατια?......Θ απελαύνονται οι αλλοδαποί εγκληματιες αν οι ποινη τιυς ειναι ενός χρονου κ πανω ...ακούτε ρε ?...εδω στην ελλαδα γ ν απελάσουν αλλοδαπό πρεπει ν εχει σκοτωσει ......διαφορετικα δεν τον απελαυνουν .......ακου ρε τη Θ κανει η γερμσνια.?αν αλλοδαπός ειτε νόμιμος μ αδεια παραμονης ειτε παράνομος ειτε περιμενει ν εκδικαστεί η αιτηση ασυλου τιυ κ ειναι δηλαδη σε αναμονή ειτε εχει παρει ασυλο στην γερμσνια αν κανει κατι που ηβποινη τιυ Θ ειναι πανω απο εναν χρονο Θ απελαυνετε πιςω στην χωρα του ...Θ τιυ αφερειτε η αδεια παραμονης Θ τιυ αφερειτε το ασυλο μ να χρονο φυλακησης ...εδω γ ν σου παρουν το ασυλο αν σου εχει δωθεί ή γ ν σου παρουν πιςω την αδεια διαμονής μονο σν εχεις σκοτωςει κ αν εχεις κσνει κακούργημα σε απελαυνουν και παλι εάν ...........με εναν χρονο φυλακηση εχουμε χιλιάδες πακιστσνους αφγσνους ιρακινους μαροκινους αλβανους που σουλατσάρουν στην αθηνα κ αντι ν τιυς αφερειτε την αδεια παραμονης αντι ν τιυς πάρουνε πιςω το ασυλο αντι ν τιυς απελάσουμε ν τιυς αφήνουμε κ σουλατσάρουν μ περιοριστικούς όρους στην ελλαδα ..........ο Πακιστανός που εχει κανει μια μικρο κλοπή τρωει σίγουρα εναν χρονι φυλακη αλλα θεωρείτε πλημμέλημα κ δεν απελαυνετε αυτο ειναι απαράδεκτο ......ο Πακιστανός οι πουλάει λαθραια τσιγαρα οι ποινες ειναι σίγουρα πανω απο εναν χρονο αλλα δεν απελαυνετε εξακολουθεί ν σουλατσάρει στα στενά της αθηνας ......ο βουλγαργυφτσψπου κλέβει πορτοφόλια τν αφηνουν σε λίγες ώρες ελεύθερο ......

ΟΥΡΑΝΙΑ

Ενω οι δικοι μας ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ???? Τον ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ που κατακρεουργησε την Μυρτω,πολεμησαν με νυχια και με δοντια ολοι συσσωμοι ,να μας τον παρουσιασουν σαν ΘΥΜΑ τον καημενο???Αναρωτιεμαι αυτοι που τους ψηφιζαν εχουν Αλτσχαιμερ??

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης