Απίστευτη γκάφα του CNN με την ομιλία του Ομπάμα

Απίστευτη γκάφα του CNN με την ομιλία του Ομπάμα

Ένα τυπογραφικό λάθος κατά την ομιλία του Ομπάμα προς το αμερικανικό έθνος εχθές στάθηκε αιτία για ανελέητη... καζούρα στα social media

Απίστευτη γκάφα του CNN με την ομιλία του Ομπάμα
Μπορεί οι θεατές του CNN en Espanol να έβλεπαν την Κυριακή στις οθόνες τους τον Μπαράκ Ομπάμα να εκφωνεί το διάγγελμά του, όμως, σύμφωνα με τη λεζάντα που συνόδευε την εικόνα της ισπανόφωνης έκδοσης του αμερικανικού καναλιού, αυτός που αντίκριζαν δεν ήταν ο πρόεδρος της Αμερικής αλλά της... Βενεζουέλας.

Ένα τυπογραφικό λάθος κατά την ομιλία του Ομπάμα προς το αμερικανικό έθνος εχθές στάθηκε αιτία για ανελέητη... καζούρα στα social media. Παρά το γεγονός ότι διορθώθηκε αρκετά γρήγορα, αρκετοί τηλεθεατές πρόλαβαν να το απαθανατίσουν με τα κινητά τους, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες με την αστεία λεζάντα σε Facebook και Twitter.



Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το CNN τα «θαλασσώνει» με τον Αμερικανό πρόεδρο. Πριν από περίπου έναν χρόνο, το κανάλι είχε μπερδέψει το όνομα του Ομπάμα με εκείνο του ηγέτη της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν, προκαλώντας ατέλειωτες πλάκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κλείσιμο

Συγκεκριμένα, σε ένα ρεπορτάζ με θέμα τον πεζοναύτη που ισχυριζόταν ότι σκότωσε τον Μπιν Λάντεν το 2011, το CNN είχε βγάλει την εξής λεζάντα στο διαφημιστικό banner «Ο άνθρωπος που υποστηρίζει ότι σκότωσε τον Ομπάμα δέχεται επίθεση».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης