Δείτε το μουσείο ενός ζεύγους «κυνηγών φαντασμάτων» που... παγώνει το αίμα

Δείτε το μουσείο ενός ζεύγους «κυνηγών φαντασμάτων» που... παγώνει το αίμα

Σατανιστικοί βωμοί, κούκλες βουντού, μούμιες και φέρετρα έχουν την τιμητική τους σε αυτό το παράξενο μουσείο

Δείτε το μουσείο ενός ζεύγους «κυνηγών φαντασμάτων» που... παγώνει το αίμα
Ο Εντ και η Λορέιν Γουόρεν ασχολούνται με υπερφυσικά φαινόμενα από τις αρχές της δεκαετίας του '50, ως επαγγελματίες κυνηγοί φαντασμάτων και ισχυρίζονται ότι μπορούν να νικήσουν κάθε είδους μοχθηρή δύναμη επιστρατεύοντας τις ικανότητές τους ως δαιμονολόγος και μέντιουμ αντίστοιχα.

Το παράξενο αυτό ζευγάρι έγινε διάσημο το 1976 εξαιτίας της εμπλοκής του σε μία διάσημη υπόθεση στοιχειώματος στο Αμίτιβιλ των ΗΠΑ, η οποία ενέπνευσε το ομότιτλο βιβλίο και τις ταινίες και ξαναβρέθηκαν στο επίκεντρο της δημοσιότητας το 2013 εξαιτίας μίας ακόμη ταινίας που βασίστηκε σε «αληθινή» ιστορία.

Κλείσιμο
Το επιτυχημένο θρίλερ «The Conjuring» που είχε κυκλοφορήσει πριν από δύο χρόνια αφηγούνταν την ιστορία της Άναμπελ, μίας παιδικής κούκλας που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ζεύγους και άλλων μαρτύρων, είχε καταληφθεί από το πνεύμα ενός νεκρού κοριτσιού που προσπαθούσε να σκοτώσει όσους αντιλαμβανόταν σαν απειλή.

Η συγκεκριμένη κούκλα βρίσκεται σήμερα σε μία γυάλινη προθήκη του μουσείου που έχουν δημιουργήσει οι Γουόρεν και συγκεντρώνει πλήθος κόσμου χάρη στα ανατριχιαστικά του εκθέματα. Σατανιστικοί βωμοί, κούκλες βουντού, μούμιες και φέρετρα έχουν την τιμητική τους σε αυτό το παράξενο μουσείο που... παγώνει το αίμα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης