Ο πρώτος προσκεκλημένος από το εξωτερικό στο νέο προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας πρόκειται να είναι ο Πάπας Φραγκίσκος.
Όπως γράφει η Hurriyet, ο Ποντίφικας κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής του στην Άγκυρα, θα συναντήσει του Ερντογάν, ο οποίος σχεδιάζει να καλωσορίσει τον επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας σε μία «πρώτης κλάσης» τελετή στο πολυτελές παλάτι του.
Ο Πάπας Φραγκίσκος θα επισκεφθεί ακόμη το μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ στην Άγκυρα, την Αγία Σοφία, το Μπλε Τζαμί, την καθολική εκκλησία και το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή