Μεξικό: Συμβολική πορεία για τους αγνοούμενους φοιτητές
Οι νεαροί, ηλικίας 15 έως 25 ετών, ταξίδευαν με λεωφορεία, όταν μέλη εγκληματικών συμμοριών με τη συνεργασία διεφθαρμένων αστυνομικών, τους σταμάτησαν στην πόλη Ιγκουάλα στις 26 Σεπτεμβρίου και τους μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία όπου πιθανολογείται ότι οι περισσότεροι εξ αυτών δολοφονήθηκαν
Πορεία 200 χιλιομέτρων από το νότιο-δυτικό Μεξικό προς την Πόλη του Μεξικού ξεκίνησε μία ομάδα Μεξικανών, σε μία προσπάθεια αφύπνισης της Πολιτείας για την υπόθεση της εξαφάνισης των 43 φοιτητών που αγνοούνται εδώ και πάνω από ένα μήνα.
Στην πορεία συμμετέχουν συμβολικά 43 διαδηλωτές, ένας για κάθε αγνοούμενο φοιτητή.
Ο πρόεδρος της χώρας συμφώνησε την περασμένη εβδομάδα να συστήσει μια ειδική επιτροπή, που θα περιλαμβάνει κρατικούς αξιωματούχους, τις εισαγγελικές αρχές, αλλά και τις οικογένειες των αγνοούμενων φοιτητών.
Οι νεαροί, ηλικίας 15 έως 25 ετών, ταξίδευαν με λεωφορεία, όταν μέλη εγκληματικών συμμοριών με τη συνεργασία διεφθαρμένων αστυνομικών, τους σταμάτησαν στην πόλη Ιγκουάλα στις 26 Σεπτεμβρίου και τους μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία όπου πιθανολογείται ότι οι περισσότεροι εξ αυτών δολοφονήθηκαν.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.