Φρίκη: Τζιχαντιστές σταύρωσαν 17χρονο επειδή βιντεοσκοπούσε στρατιωτική βάση

Φρίκη: Τζιχαντιστές σταύρωσαν 17χρονο επειδή βιντεοσκοπούσε στρατιωτική βάση

Τον άφησαν μάλιστα για τρεις ημέρες σε κοινή θέα δίκην τιμωρίας - Τον κατηγόρησαν για αποστασία

Φρίκη: Τζιχαντιστές σταύρωσαν 17χρονο επειδή βιντεοσκοπούσε στρατιωτική βάση
Άλλη μια ιστορία φρίκης από τη Συρία με θύμα έναν 17χρονο ο οποίος κατηγορήθηκε από τους τζιχαντιστές ότι βιντεοσκόπησε στρατιωτική τους βάση, ήρθε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες.

Στη φωτογραφία που διακινείται στα κοινωνικά δίκτυα από υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους εμφανίζεται ο 17χρονος σταυρωμένος με μια πινακίδα καρφωμένη στο στήθος του. Στην πινακίδα οι εκτελεστές του έχουν γράψει ότι «εισέπραξε 500 τούρκικες λίρες» για τα πλάνα που τράβηξε.

Στο κείμενο αναγράφεται, επίσης, η κατηγορία σε βάρος του 17χρονου τον οποίο οι τζιχαντιστές κατηγόρησαν για αποστασία ανακοινώνοντας ότι θα παραμείνει σταυρωμένος σε κοινή θέα για τρεις ημέρες δίκην τιμωρίας.

Κλείσιμο


Η είδηση ακολουθεί αυτή του αποκεφαλισμού συντρόφων των τζιχαντιστών που κατηγορήθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος για κατασκοπεία και προδοσία.

Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν την σταύρωση ως μέσο εκτέλεσης καθώς τον Μάιο στη συριακή πόλη Ράκα πτώματα βρέθηκαν για δύο ημέρες καρφωμένα σε ξύλινους σταυρούς.

Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο ότι το Ισλαμικό Κράτος σταύρωσε έναν άνδρα «επειδή φερόταν να έχει σκοτώσει έναν Μουσουλμάνο προκειμένου να του κλέψει τα χρήματά του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης