Άλλη μια ιστορία φρίκης από τη Συρία με θύμα έναν 17χρονο ο οποίος κατηγορήθηκε από τους τζιχαντιστές ότι βιντεοσκόπησε στρατιωτική τους βάση, ήρθε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες.
Στη φωτογραφία που διακινείται στα κοινωνικά δίκτυα από υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους εμφανίζεται ο 17χρονος σταυρωμένος με μια πινακίδα καρφωμένη στο στήθος του. Στην πινακίδα οι εκτελεστές του έχουν γράψει ότι «εισέπραξε 500 τούρκικες λίρες» για τα πλάνα που τράβηξε.
Στο κείμενο αναγράφεται, επίσης, η κατηγορία σε βάρος του 17χρονου τον οποίο οι τζιχαντιστές κατηγόρησαν για αποστασία ανακοινώνοντας ότι θα παραμείνει σταυρωμένος σε κοινή θέα για τρεις ημέρες δίκην τιμωρίας.
Κλείσιμο
Η είδηση ακολουθεί αυτή του αποκεφαλισμού συντρόφων των τζιχαντιστών που κατηγορήθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος για κατασκοπεία και προδοσία.
Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν την σταύρωση ως μέσο εκτέλεσης καθώς τον Μάιο στη συριακή πόλη Ράκα πτώματα βρέθηκαν για δύο ημέρες καρφωμένα σε ξύλινους σταυρούς.
Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο ότι το Ισλαμικό Κράτος σταύρωσε έναν άνδρα «επειδή φερόταν να έχει σκοτώσει έναν Μουσουλμάνο προκειμένου να του κλέψει τα χρήματά του».
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.