Εντολή Νετανιάχου στον ισραηλινό στρατό να απαντήσει στις ρουκέτες της Χαμάς

Εντολή Νετανιάχου στον ισραηλινό στρατό να απαντήσει στις ρουκέτες της Χαμάς

Προηγήθηκε η εκτόξευση από τα ξημερώματα, και πριν από την λήξη της ισχύος της 72ωρης εκεχειρίας, μεγάλου αριθμού ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον του ισραηλινού εδάφους

Εντολή Νετανιάχου στον ισραηλινό στρατό να απαντήσει στις ρουκέτες της Χαμάς
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να απαντήσει με σφοδρότητα στην εκτόξευση ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας κατά του ισραηλινού εδάφους.

Αμέσως μετά, ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στην πόλη της Γάζας σύμφωνα με μαρτυρία, έπειτα από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή.

Στρατιωτικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ απαντούν στην εκτόξευση ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας πλήττοντας "θέσεις των τρομοκρατών" στον παλαιστινιακό θύλακα.

Προηγήθηκε η εκτόξευση από τα ξημερώματα, και πριν από την λήξη της ισχύος της 72ωρης εκεχειρίας, μεγάλου αριθμού ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον του ισραηλινού εδάφους.

"Η επανάληψη των επιθέσεων με ρουκέτες από τους τρομοκράτες εναντίον του Ισραήλ δεν είναι αποδεκτή, ούτε ανεκτή και αποτελεί προϊόν απερισκεψίας. Η λανθασμένη απόφαση της Χαμάς να παραβιάσει την εκεχειρία θα απαντηθεί από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις. Θα συνεχίσουμε να πλήττουμε τη Χαμάς, τις υποδομές της, τους μαχητές της και θα αποκαταστήσουμε την ασφάλεια του Κράτους του Ισραήλ", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποστράτηγος Πίτερ Λέρνερ.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης