Turkish Airlines: Παρέτεινε για 24 ώρες τη αναστολή πτήσεων προς το Ισραήλ
Η απόφαση της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας πάρθηκε για λόγους ασφαλείας όπως τόνισε ο υπουργός Επικοινωνιών της Τουρκίας, Λουτφί Ελβάν
Παρατάθηκε για 24 ώρες η αναστολή των πτήσεων της Turkish Airlines προς το Ισραήλ σύμφωνα με τον υπουργό Επικοινωνιών της Τουρκίας, Λουτφί Ελβάν.
Η απόφαση της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας πάρθηκε για λόγους ασφαλείας όπως τόνισε ο Ελβάν: «Αποφασίσαμε να αναστείλουμε τις πτήσεις προς το Ισραήλ την Τρίτη και τώρα αποφασίσαμε να παρατείνουμε την αναστολή για ακόμη 24 ώρες καθώς εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος».
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA) παρέτεινε κατά 24 ώρες την απαγόρευση για τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες σε ό,τι αφορά τις πτήσεις προς και από το διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Ισραήλ.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).