Οι μώλωπες ενός 10χρονου έγιναν αφίσα κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Οι μώλωπες ενός 10χρονου έγιναν αφίσα κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Το σώμα του 10χρονου μαθητή από την Κίνα είναι γεμάτο μώλωπες εξαιτίας του ξύλου με δερμάτινο λουρί που έτρωγε κάθε μέρα από τη μητριά του

Οι μώλωπες ενός 10χρονου έγιναν αφίσα κατά της ενδοοικογενειακής βίας
Ένας μικρός μαθητής από την επαρχία Guangdong της Κίνας δυσκολευόταν να μετακινηθεί από το θρανίο του και αυτό τράβηξε την προσοχή του δασκάλου του. Όταν ο εκπαιδευτικός ρώτησε επίμονα τον 10χρονο Bin Bin, τι του συμβαίνει, το παιδί ξέσπασε σε κλάματα και έδειξε στον δάσκαλό του το κορμί του που ήταν γεμάτο πληγές και μώλωπες από το ξύλο που του έδινε η μητριά του!


Κλείσιμο

Ο μικρός εξομολογήθηκε στις αρχές του σχολείου του ότι η μητριά του τον χτυπούσε με ένα δερμάτινο λουρί κάθε μέρα, αφού πρώτα τον έδενε σε ένα ξύλινο έπιπλο! Επίσης τον έβαζε να καθαρίζει το σπίτι και ήταν ιδιαίτερα σκληρή μαζί του, αν θεωρούσε ότι ο μικρός παρέλειψε έστω και την παραμικρή λεπτομέρεια.



Οι τραγικές φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με το σημαδεμένο σώμα του μικρού παιδιού έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στην Κίνα, ενώ οι υπάλληλοι του σχολείου θεωρούν πως η μητριά ζήλευε τον μικρό επειδή η ίδια δεν είχε αποκτήσει δικά της παιδιά.

Η διαρροή των σκληρών φωτογραφιών με το χτυπημένο σώμα του παιδιού θεωρείται ότι έγινε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από το σχολείο του Bin Bin.



Ακτιβιστές στη χώρα επέλεξαν τον μικρό Κινέζο για να είναι το πρόσωπο της αφίσας ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία, ενώ οι αρχές μετά την δημοσιοποίηση του θέματος ερευνούν το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης