Εννέα νεκροί πολίτες από επίθεση σε ξενοδοχείο πολυτελείας στην Καμπούλ
Η επίθεση σημειώθηκε λίγες εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές
Τουλάχιστον εννέα άμαχοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια επίθεσης εναντίον πολυτελούς ξενοδοχείου στην πρωτεύουσα Καμπούλ του Αφγανιστάν την Παρασκευή. Μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνονται παιδιά και ξένοι υπήκοοι όπως ανέφερε το αφγανικό υπουργείο Εξωτερικών. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης σκοτώθηκαν και τέσσερις αντάρτες Ταλιμπάν από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας.
Η επίθεση σημειώθηκε λίγες εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές στο ξενοδοχείο Σερένα ένα από τα καλύτερα προστατευόμενα ξενοδοχεία της αφγανικής πρωτεύουσας.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.