Κοριτσάκι γέννησε η πριγκίπισσα Μαντλίν της Σουηδίας

Κοριτσάκι γέννησε η πριγκίπισσα Μαντλίν της Σουηδίας

Το όνομα της μικρούλας και ο τίτλος της θα ανακοινωθούν μετά τη σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου υπό τον βασιλιά Κάρολο Γουσταύο

Κοριτσάκι γέννησε η πριγκίπισσα Μαντλίν της Σουηδίας
H πριγκίπισσα Μαντλίν της Σουηδίας, η μικρότερη κόρη του βασιλιά Κάρολου Γουσταύου και της βασίλισσας Σίλβιας γέννησε κοριτσάκι στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα στη Στοκχόλμη.

Το νεογέννητο, που είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής, γεννήθηκε χθες αργά το βράδυ στη Νέα Υόρκη. Η μητέρα και το μωρό είναι καλά, ανακοίνωσε το Γραφείο του Στρατάρχη του Βασιλείου.

Η 31 ετών Μαντλίν, και ο σύζυγός της Κρίστοφελ Ο' Νιλ, ένας νεοϋορκέζος επιχειρηματίας που έχει αμερικανική και βρετανική υπηκοότητα, παντρεύτηκαν τον Ιούνιο στη Στοκχόλμη.

Κλείσιμο
Ο' Νιλ ήταν παρών στην αίθουσα τοκετού στο Πρεσβυτεριανό Ιατρικό Κέντρο Weill Cornell.

Το ζευγάρι ζει στη Νέα Υόρκη όπου η Μαντλίν εργάζεται στο μη κερδοσκοπικό Παγκόσμιο Ίδρυμα για την Παιδική Ηλικία το οποίο ίδρυσε η μητέρα της.

Το όνομα της μικρούλας και ο τίτλος της θα ανακοινωθούν μετά τη σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου υπό τον βασιλιά Κάρολο Γουσταύο.

Ο πλήρης τίτλος της μητέρας της, τέταρτης στη σειρά διαδοχής, είναι Μαγδαληνή Τερέζα Αμαλία Ιωσηφίνα, πριγκίπισσα της Σουηδίας, δούκισσα του Χάλσινγκλαντ και Γκάστρικλαντ.

Είναι το δεύτερο εγγόνι του βασιλικού ζεύγους της Σουηδίας. Η Εστέλ, κόρη της πριγκίπισσας διαδόχου του θρόνου Βικτωρίας, αδελφής της Μαντλίν, κλείνει τα δύο της χρόνια την Κυριακή.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης