Θα είναι έτοιμο το Σότσι για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες;

Θα είναι έτοιμο το Σότσι για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες;

Ξενοδοχεία χωρίς πόρτες, κτίρια μισοτελειωμένα και μηχανήματα εισιτηρίων που δεν λειτουργούν... η εικόνα στην πόλη λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη της Χειμερινής Ολυμπιάδας

Θα είναι έτοιμο το Σότσι για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες;
Ξενοδοχεία χωρίς πόρτες, κτίρια μισοτελειωμένα και μηχανήματα εισιτηρίων που δεν λειτουργούν.

Η εικόνα στα καταλύματα και τον σιδηροδρομικό σταθμό του Σότσι, εκεί όπου ξεκινούν στις 7 Φεβρουαρίου οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, δεν είναι η καλύτερη, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNN.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΙΟC) εμφανίζεται έντονα δυσαρεστημένη με τις επιδόσεις της ρωσικής οργανωτικής επιτροπής σε θέματα διαμονής των δημοσιογράφων κατά την διάρκεια του αθλητικού γεγονότος.

Συγκεκριμένα, μόνο έξι από τα εννέα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν δημοσιογράφους είναι σε πλήρη λειτουργία. Μάλιστα, πολλοί δημοσιογράφοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή αφού δεν βρήκαν κατάλυμα. Τα τρία ξενοδοχεία από τα εννιά δεν είναι έτοιμα, βρίσκονται στο τελικό στάδιο αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο σέρβις.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, πάντως, είναι έτοιμες με τη ρωσική κυβέρνηση να επαίρεται ότι δαπάνησε 51 δισεκατομμύρια δολάρια για να καταστήσει το Σότσι τουριστικό θέρετρο παγκόσμιας ακτινοβολίας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης