Η βασίλισσα της Αγγλίας ανάμεσα σε τρεις μελλοντικούς βασιλείς

Η βασίλισσα της Αγγλίας ανάμεσα σε τρεις μελλοντικούς βασιλείς

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τη βάφτιση του πριγκιπικού μωρού - Ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια η Kate ποζάρει αγκαλιά με τον πρίγκιπα George

Η βασίλισσα της Αγγλίας ανάμεσα σε τρεις μελλοντικούς βασιλείς
Παρουσία λίγων και εκλεκτών καλεσμένων και σύσσωμης της βασιλικής οικογένειας βαφτίστηκε την Τετάρτη ο George Alexander Louis, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις στην αγκαλιά της Kate Middleton και του William. Σε μια «κλειστή» αλλά χλιδάτη η τελετή, το πριγκιπικό μωρό βαφτίστηκε στο βασιλικό παρεκκλήσι του «St. James».

Μετά τη βάφτιση, ακολούθησε γιορτή στο Clarence House, όπου οι καλεσμένοι γεύτηκαν και τον τελευταίο όροφο από τη γαμήλια τούρτα του William και της Kate, ενώ το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες με την Kate και τον William να ποζάρουν ευτυχισμένοι στο φακό κρατώντας στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Περιτριγυρισμένη από τη βασιλική οικογένεια η Δούκισσα του Cambridge λάμπει από ευτυχία μέσα στο Alexander McQueen φόρεμά της.

Κλείσιμο
Oι φωτογραφίες ελήφθησαν από τον Χολιγουντιανό φωτογράφο, Τζέισον Μπελ.








Η φωτογραφία που συζητήθηκε περισσότερο από τις άλλες επίσημες φωτογραφίες από την βάφτιση του πρίγκιπα George είναι αυτή στην οποία απεικονίζεται η βασίλισσα Ελισάβετ, με τον γιο της πρίγκιπα Κάρολο, τον εγγονό της πρίγκιπα Γουίλλιαμ και το «νεοφώτιστο» πρίγκιπα George. Μια βασίλισσα φωτογραφίζεται με τρεις μελλοντικούς βασιλείς, σχολιάζουν οι Βρετανοί.

Κάτι αντίστοιχο είχε να συμβεί από το 1894 όταν η βασίλισσα Βικτώρια είχε φωτογραφηθεί και πάλι με τρεις μελλοντικούς μονάρχες της Αγγλίας.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης