Σάλος με νέες αποκαλύψεις για τον Μπερλουσκόνι

Σάλος με νέες αποκαλύψεις για τον Μπερλουσκόνι

«Κοιμήθηκα μαζί του για να προωθήσω τη δουλειά μου», υποστηρίζει Βουλγάρα ηθοποιός - Η Μισέλ Μπόνεφ ισχυρίζεται ότι η Φραντσέσκα Πασκάλε είναι λεσβία

Το colpo grosso της Google!
Σάλος με νέες αποκαλύψεις για τον Μπερλουσκόνι

Πριν λίγες ημέρες οι δηλώσεις της είχαν προκαλέσει πάταγο όταν ισχυρίστηκε ότι η αρραβωνιαστικιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Φραντσέσκα Πασκάλε, είναι λεσβία...


Κλείσιμο

Ο λόγος για την Βουλγάρα ηθοποιό, Μισέλ Μπόνεφ, η οποία εχθές επανήλθε στο θέμα σε συνέντευξη που έδωσε στην πολιτική εκπομπή «Servizio Pubblico» του τηλεοπτικού σταθμού La7, με αποτέλεσμα οι ισχυρισμοί της να είναι πρώτο θέμα στον ιταλικό Τύπο.

Ωστόσο, δεν περιορίστηκε στη σεξουαλική προτίμηση της 28χρονης συντρόφου του επικεφαλής της κεντροδεξιάς, αλλά προχώρησε και σε νέες αποκαλύψεις.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια των μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι ο Μπερλουσκόνι συμπεριφερόταν σαν τον «Νονό», καθώς περίμενε σε μία αίθουσα της βίλας Άρκορε ακούγοντας τα αιτήματα των νεαρών που συμμετείχαν στις γιορτές.

«Στο τέλος της γιορτής κάθε κορίτσι έχει ένα αίτημα από εκείνον. Του ζητά έναν ρόλο στον κινηματογράφο, μία τσάντα από δέρμα πίθωνα, τα χρήματα για το ενοίκιο, το ρεύμα. Εκείνος έμενε στο σαλόνι, όλες βγαίναμε έξω και καθόμασταν στον καναπέ. Έπειτα, μία-μία μπαίναμε στον χώρο κι εκείνος σαν τον Νονό μας ρωτούσε τι θέλαμε από εκείνον», δήλωσε στην κάμερα η 42χρονη ηθοποιός.

Η ίδια πάντως δήλωσε ότι του ζήτησε να στηρίξει τη δουλειά της και να προωθήσει την τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετείχε.

Όσο για τις αποκαλύψεις της για την ερωτική σχέση που διατηρούσε με την Πασκάλε, η Μπόνεφ ισχυρίστηκε ότι εκείνη πήγε την 28χρονη στον Μπερλουσκόνι καθώς ήταν φίλες.

«Η Φραντσέσκα Πασκάλε είναι λεσβία. Ήμασταν ζευγάρι για αρκετό καιρό», είπε και συμπλήρωσε ότι ο Μπερλουσκόνι το γνωρίζει.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο ηγέτης της Φόρτσα Ιτάλια της εκμυστηρεύθηκε ότι δεν αγαπά την Πασκάλε, ότι δεν αντέχει τη ζήλεια της και ότι θέλει να φύγει από τη βίλα Άρκορε.

Όταν ερωτήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής, Μικέλε Σαντόρο, για πιο λόγο επιλέγει να μιλήσει αυτή τη χρονική περίοδο, τη στιγμή που ο Μπερλουσκόνι αντιμετωπίζει σοβαρές δικαστικές και πολιτικές περιπέτειες, εκείνη απάντησε ότι δεν άντεχε να ζει στο ψέμα.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις της προκάλεσαν την οργή της Πασκάλε, η οποία μήνυσε την εκπομπή, το κανάλι και την Μπόνεφ ζητώντας 10 εκατ. ευρώ για δυσφήμιση, ενώ ο Λαός της Ελευθερίας κατηγόρησε τον Σαντόρο ότι επιλέγει να κάνει δημοσιογραφία από την κλειδαρότρυπα. 

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, διενεργείται νέα έρευνα από την εισαγγελία του Μιλάνου σε βάρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την υπόθεση Ρούμπι-γκέιτ, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι επιχείρησε να εξαγοράσει μάρτυρες. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ο Μπερλουσκόνι αποπειράθηκε να δωροδοκήσει μάρτυρες για να καταθέσουν υπέρ του στην υπόθεση με την ανήλικη Μαροκινή.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης