O Νοατιαφρικάνος παραολυμπιονίκης, Όσκαρ Πιστόριους, είναι το κεντρικό πρόσωπο των ειδήσεων τον τελευταίο καιρό, απασχολώντας όλα τα Μέσα με την δολοφονία της συντρόφου του.
Η υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής Ρίβα Στίνκαμπ και ο αθλητής κυριαρχούν στην παγκόσμια ειδησεογραφία από τις 14 Φεβρουαρίου.
Ο τελευταίος βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού «Time» για το μήνα Μάρτιο όπου στον βασικό του
τίτλο γράφει: «MAN, SUPERMAN, GUNMAN» και στον υπότιτλο
αναφέρει: «Ο Όσκαρ Πιστόριους και η κουλτούρα της Νοτίου Αφρικής περί
της βίας».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.