«Ο Πιστόριους πρέπει να υποφέρει και θα υποφέρει»

«Ο Πιστόριους πρέπει να υποφέρει και θα υποφέρει»

Ο πατέρας της νεκρής φίλης του Πιστόριους, Μπάρι Στέενκαμπ «έσπασε» τη σιωπή του λέγοντας σε δημοσιογράφους εφημερίδας της Νοτίου Αφρικής ότι «ο Οσκαρ Πιστόριους θα πρέπει από δω και πέρα να ζήσει με τη συνείδησή του, εφόσον ψεύδεται για το πως σκότωσε τη Ρίβα»

«Ο Πιστόριους πρέπει να υποφέρει και θα υποφέρει»
Ο πατέρας της νεκρής φίλης του Πιστόριους, Μπάρι Στέενκαμπ «έσπασε» τη σιωπή του λέγοντας σε δημοσιογράφους εφημερίδας της Νοτίου Αφρικής ότι «ο Οσκαρ Πιστόριους θα πρέπει από δω και πέρα να ζήσει με τη συνείδησή του, εφόσον ψεύδεται για το πως σκότωσε τη Ρίβα».

«Αν ο φόνος δεν έγινε με τον τρόπο που ισχυρίζεται ότι έγινε, τότε ο Πιστόριους θα πρέπει να υποφέρει και θα υποφέρει. Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα διαθέτει και πόσο καλοί είναι οι δικηγόροι του γιατί όπως και να' χει θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες.

Εάν, όμως, λέει την αλήθεια, τότε ενδεχομένως κάποια ημέρα να τον συγχωρήσω», ήταν τα λόγια του πατέρα του θύματος.
Κλείσιμο

Η απόφαση, πάντως,του δικαστηρίου της Πρετόρια να κάνει αποδεκτό το αίτημα του Όσκαρ Πιστόριους για την αποφυλάκισή του με εγγύηση μέχρι την έναρξη της δίκης για τον φόνο της συντρόφου, Ρέεβα Στέενκαμπ, αποτέλεσε αφορμή για πολλές αντιδράσεις στη Νότιο Αφρική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης