Συγκεκριμένα ο Ουκρανός πρόεδρος είπε για τους Tomahawk: «Μιλήσαμε, φυσικά, και για μακροπρόθεσμες ενέργειες και δεν θέλω να κάνω δηλώσεις γι' αυτό. Αποφασίσαμε να μην μιλήσουμε γι' αυτό επειδή κανείς δεν θέλει, ξέρετε, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν κλιμάκωση».
Παράλληλα, ο Ζελένσκι ανέφερε ότι: «Ένα από τα θέματα που συζητήσαμε με τον Πρόεδρο Τραμπ (Donald Trump) ήταν οι εγγυήσεις ασφαλείας. Θέλουμε οι Ηνωμένες Πολιτείες να αποτελούν μέρος της ασφάλειας».
Όσο για την συνολική εικόνα της συνάντησής του με τον Τραμπ, ο Ζελένσκι δήλωσε πως έγινε μία παραγωγική συνάντηση και συζήτηση με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της αεράμυνας της Ουκρανίας».
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία