Η Γερμανία έδωσε το «πράσινο φως» για την αποστολή 40 μαχητικών αεροσκαφών Eurofighter Typhoon στην Τουρκία, η οποία αποτελεί μέλος του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με πηγή του Βloomberg με γνώση του θέματος.
Το Συμβούλιο Ασφαλείας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στο Βερολίνο ενέκρινε προκαταρκτικά την αίτηση για τα 40 αεροπλάνα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί επικαλούμενη εμπιστευτικές πληροφορίες.
Germany has approved a delivery of 40 Eurofighter Typhoon aircraft to NATO ally Turkey, sources say https://t.co/4YFLWmWinb
Το αίτημα υποβλήθηκε από την Τουρκία τον Μάρτιο του 2023 για τα αεροσκάφη, τα οποία αποτελούν συνεργασία της BAE Systems, της Airbus και της ιταλικής Leonardo. Η παραγωγή θα γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, με εξαρτήματα προερχόμενα από τη Γερμανία.
Εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης απέφυγε να σχολιάσει, σημειώνοντας πως οι συνεδριάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας είναι απόρρητες. Η έγκριση αποκαλύφθηκε πρώτα από το Der Spiegel.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.