Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπένιαμιν Νετανιάχου και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συζήτησαν για τον πόλεμο στη Γάζα κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Πέμπτη.
Ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως τουλάχιστον αναφέρει η ισραηλινή πλευρά, εξέφρασε την υποστήριξή του για τους τρέχοντες στόχους του Νετανιάχου στον πόλεμο στη Γάζα, καθώς και για την ανάγκη να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικά όπλα.
Ο πρόεδρος Τραμπ «εξέφρασε την υποστήριξή του στους στόχους που έθεσε ο πρωθυπουργός Νετανιάχου: να εξασφαλίσει την απελευθέρωση όλων των ομήρων μας, να εξαλείψει τη Χαμάς και να προωθήσει το σχέδιο Τραμπ», αναφέρει το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ.
Ο Νετανιάχου, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Αμερικανό ομόλογό του «για τις προσπάθειες που καταβάλλουν ο ίδιος και η κυβέρνησή του για την καταπολέμηση των εκδηλώσεων αντισημιτισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.