Η Ρωσία απελευθέρωσε ένα ελληνόκτητο πετρελαιοφόρο, το οποίο είχε συλλάβει την Κυριακή σε ρωσικά χωρικά ύδατα αφού είχε αποπλεύσει από ένα λιμάνι της Εσθονίας, και το πλοίο συνεχίζει τον πλου του προς το ολλανδικό λιμάνι του Ρότερνταμ, μετέδωσε σήμερα η εσθονική δημόσια ραδιοτηλεόραση ERR.
Το πλοίο Green Admire, με σημαία Λιβερίας, φαίνεται σήμερα να πλέει στη Βαλτική Θάλασσα με καταγεγραμμένο προορισμό το Ρότερνταμ, σύμφωνα με την υπηρεσία δεδομένων παρακολούθησης πλοίων LSEG.
Το δεξαμενόπλοιο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Σίλαμαε της Εσθονίας, είχε ακολουθήσει μια ναυτιλιακή οδό που περνάει από ρωσικά χωρικά ύδατα και είχε στη συνέχεια συλληφθεί, ανακοίνωσε την Κυριακή το εσθονικό υπουργείο Εξωτερικών.
Ο εσθονός υπουργός Εξωτερικών έχει δηλώσει πως η δράση της Ρωσίας κατά του Green Admire ήταν πιθανόν απάντηση στην εκστρατεία του εσθονικού Πολεμικού Ναυτικού να επιθεωρεί δεξαμενόπλοια τα οποία χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν εκατομμύρια βαρέλια ρωσικού πετρελαίου μέσω της Βαλτικής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.