Σε 30 χρόνια φυλάκιση από τα οποία, όμως, μόνο ένα θα περάσει πίσω από τα κάγκελα, καταδικάστηκε η 32χρονη, σήμερα, εκπαιδευτικός Μέρι Κέρτις, η οποία κατηγορήθηκε γιατί έκανε 20 φορές σεξ με 14χρονο μαθητή της όταν εργαζόταν σε σχολείο στο Μέριλαντ.
Η ανάρμοστη σχέση της Κέρτις με τον ανήλικο μαθητή της εκτυλίχθηκε το 2015 ενώ εργαζόταν στο λύκειο Montgomery Village.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 22χρονη τότε Κέρτις έκανε σεξ περισσότερες από 20 φορές με τον 14χρονο στο σχολείο, στο αυτοκίνητό της, ακόμα και στο σπίτι της μητέρας της. Η ίδια, δε, κατηγορήθηκε ότι έδωσε στον ανήλικο αλκοόλ και μαριχουάνα.
Η έρευνα ξεκίνησε τον Οκτώβριου του 2023 όταν ο ανήλικος μίλησε για όσα συνέβησαν με την καθηγήτριά του.
Η Κέρτις παραδόθηκε στις αρχές στις 7 Νοεμβρίου 2023 και δήλωσε ένοχη για κάποιες από τις κατηγορίες που της αποδίδονται.
Βάσει της απόφασής το όνομά της θα καταγραφεί για 25 χρόνια στον κατάλογο των δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων ενώ της απαγορεύεται η οποιαδήποτε επαφή με ανήλικους πέραν των παιδιών της.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη