Πορεία διαμαρτυρίας οργανώθηκε την Πέμπτη (29/8) στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής μετά την ανακοίνωση του προέδρου Χαβιέρ Μιλέι ότι θα εμποδίσει τα σχέδια για αύξηση των συντάξεων εν μέσω του τριψήφιου πληθωρισμού στη χώρα.
Η αστυνομία χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού κατά των διαδηλωτών, πολλοί από τους οποίους ήταν συνταξιούχοι, και τους χτύπησε με γκλομπ κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.
Όπως είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος Μιλέι θα ασκήσει βέτο στις μεταρρυθμίσεις που κατέθεσε το ελεγχόμενο από την αντιπολίτευση Κογκρέσο. Όπως εξήγησε σε ανάρτησή του στο X, «μοναδικός στόχος του νομοσχεδίου ήταν να καταστρέψει το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης».
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.