Ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος Σαλί Μπερίσα, αν και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό εδώ και ένα χρόνο και 7 μήνες, ήταν παρών στην διαδήλωση που έγινε μπροστά από το γραφείο του πρωθυπουργού της Αλβανίας.
Ο Μπερίσα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα ότι έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και έχει αναγκάσει τους Αλβανούς να φύγουν από τη χώρα. Επίσης είπε ότι φταίει ο πρωθυπουργός Ράμα που οι άρρωστοι στην Αλβανία είναι χωρίς φάρμακα και επίσης τον κατηγόρησε για το γεγονός ότι υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις στην Αλβανία.
«Έντι Ράμα, έχεις διαπράξει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έχεις διαπράξει γενοκτονία κατά των Αλβανών. Ενθαρρύνατε τη μετανάστευση τους. Πουλήσατε το εθνικό συμφέρον για να διατηρήσετε την εξουσία σας. Έντι Ράμα, εσύ με τον αντιαλβανό αδερφό σου Βούτσιτς και τον εχθρό της ανθρωπότητας, Σόρος, επιδίωξες να κομματιάσεις τα εδάφη του Κοσσυφοπεδίου το 2018. Εσύ, αφήνεις τους άρρωστους χωρίς φάρμακα, τους νέους χωρίς μέλλον, τα παιδιά χωρίς εστία φαγητού, εσύ Έντι Ράμα έσπειρες θνησιμότητα, έφερες την Αλβανία στο χείλος του γκρεμού», τόνισε ο Μπερίσα.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.