Αθώα δηλώνει η Αμερικανίδα φοιτήτρια Αμάντα Νοξ

Αθώα δηλώνει η Αμερικανίδα φοιτήτρια Αμάντα Νοξ

Η Αμερικανίδα φοιτήτρια, Αμάντα Νοξ, δήλωσε αθώα για ακόμα μια φορά, χαρακτηρίζοντας "εντελώς άδικες" της κατηγορίες σε βάρος της...

Αθώα δηλώνει η Αμερικανίδα φοιτήτρια Αμάντα Νοξ
Η Αμερικανίδα φοιτήτρια, Αμάντα Νοξ, δήλωσε αθώα για ακόμα μια φορά, χαρακτηρίζοντας "εντελώς άδικες" της κατηγορίες σε βάρος της, κατά την τελευταία ημέρα της εκδίκασης της έφεσής της κατά της καταδίκης της για τη δολοφονία, το 2007 στην Περούτζια, της Βρετανής συγκατοίκου της Μέρεντιθ Κέρτσερ.

Κλείσιμο
"Οι κατηγορίες είναι εντελώς άδικες. Πληρώνω για ένα έγκλημα που δε διέπραξα. Θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου. Θέλω να ξαναβρώ τη ζωή μου. Δε σκότωσα, δε βίασα, δεν ήμουν εκεί ", δήλωσε κλαίγοντας η 24χρονη φοιτήτρια, λίγο πριν το δικαστήριο αποσυρθεί για να αποφασίσει ποια θα είναι η ετυμηγορία του. Η Νοξ είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε 26ετή κάθειρξη και για την οποία ο εισαγγελέας έχει ζητήσει ισόβια.



Η 21χρονη φοιτήτρια από το Λιντς Μέρεντιθ Κέρτσερ είχε βρεθεί ημίγυμνη μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τη Νοξ. Το σώμα της έφερε 43 μαχαιριές. Η νεκροψία έδειξε ότι είχε προηγουμένως βιαστεί.

Αθώος δήλωσε και ο πρώην φίλος της Νοξ, ο 27χρονος Ιταλός Ραφαέλε Σολέτσιτο, ο οποίος έχει ήδη εκτίσει τέσσερα χρόνια στη φυλακή. Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, η Νόξ και ο τότε φίλος της έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στη Μέρεντιθ ενώ ο Ρούντι Γκεντέ, ένας άστεγος από την Ακτή του Ελεφαντοστού, της κρατούσε τα χέρια επειδή η 21χρονη δεν ήθελε να συμμετάσχει σε ερωτικά παιχνίδια. Όλοι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης