Η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς παραμένει «το μοναδικό εμπόριο μεταξύ του λαού της Γάζας και μιας κατάπαυσης του πυρός»με το Ισραήλ, δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν.
«Περιμένουμε να δούμε εάν, πραγματικά, μπορούν να δεχθούν το ‘ναι’ ως απάντηση για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων», δήλωσε ο Μπλίνκεν αργά χθες βράδυ (τοπική ώρα) στο Sedona Forum του Ινστιτούτου Μακέιν στην Αριζόνα. «Η πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή, είναι πως το μοναδικό εμπόδιο μεταξύ του λαού της Γάζας και μιας κατάπαυσης πυρός είναι η Χαμάς», πρόσθεσε ο ίδιος.
Ο Μπλίνκεν προειδοποίησε επίσης ότι μια ισραηλινή επίθεση κατά της Ράφας, της πόλης στη νότια Λωρίδα της Γάζας όπου βρίσκονται πάνω από ένα εκατομμύριο Παλαιστίνιοι που έχουν εκτοπιστεί εξαιτίας του πολέμου, θα προκαλούσε ζημιά «πέραν του αποδεκτού».
Σύμφωνα με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, το Ισραήλ δεν έχει παρουσιάσει κανένα σχέδιο για την προστασία των αμάχων σε αυτή την πιθανή επίθεση. «Απουσία ενός τέτοιου σχεδίου, δεν μπορούμε να στηρίξουμε μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα, διότι θα προκαλούσε ζημιά πέραν αυτού που είναι αποδεκτό», δήλωσε ο Μπλίνκεν.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.