Κέιτ Μίντλετον: Νέα παράταση για τις 8 Ιουνίου πήρε η πρώτη εμφάνισή της μετά την επέμβαση

Κέιτ Μίντλετον: Νέα παράταση για τις 8 Ιουνίου πήρε η πρώτη εμφάνισή της μετά την επέμβαση

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις 17 Ιανουαρίου και αρχικά ανακοινώθηκε πως θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα - Τώρα σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας παίρνει νέα παράταση

middleton1
Στις 8 Ιουνίου 2024 θα είναι η πρώτη επίσημη υποχρέωση της Κέιτ Μίντλετον, που αναρρώνει από τις 17 Ιανουαρίου, οπότε και υπεβλήθη σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παρευρεθεί στο Trooping the Color, τη μεγαλειώδη πομπή που σηματοδοτεί τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού ηγεμόνα για περισσότερα από 260 χρόνια.

Μέχρι στιγμής, το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την παρουσία της.

Η πρώτη επίσημη υποχρέωση της Κέιτ Μίντλετον θα γίνει σε τρεις μήνες και πολύ μετά το Πάσχα, οπότε και αναμενόταν ότι θα επέστρεφε στα βασιλικά της καθήκοντα, αν και χθες, (4.3.2024) εθεάθη στο αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα της. Η απουσία ενημέρωσης αλλά και η μεγάλη καθυστέρηση στον χρόνο ανάρρωσης προκαλούν ανησυχία για την υγεία της από μεγάλη μερίδα Βρετανών πολιτών.

Η παρουσία της Κέιτ Μίντλετον ανακοινώθηκε από το υπουργείο Άμυνας και όχι από το Παλάτι του Κένσινγκτον, απ’ όπου και ανακοινώνεται η παρουσία του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ερώτημα η παρουσία του μονάρχη

Ερώτημα παραμένει εάν ο βασιλιάς Κάρολος, που λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο, θα παραστεί σε μία από τις παρελάσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο του Trooping the Colour στις 15 Ιουνίου, για να επιθεωρήσει τις παρελάσεις. Μέχρι στιγμής το Μπάκιγχαμ δεν έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του μονάρχη.

Σήμερα πάντως το πρωί, ο Κάρολος συναντήθηκε και έβγαλε φωτογραφία στην ιδιωτική αίθουσα ακροάσεων του Μπάκιγχαμ με τον καγκελάριο Τζέρεμι Χαντ, ενόψει του αυριανού προϋπολογισμού.




Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στη Νίκαια: «Συγχώρεσέ με Στέλιο» - Ξέσπασε σε λυγμούς η πεθερά του 40χρονου που δολοφονήθηκε στη Νίκαια

Ερμού: Στη φυλακή μετά την τρίωρη απολογία του ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη

Από τις 13 Μαρτίου σε ισχύ το «Καλάθι της Σαρακοστής» - Ποια προϊόντα περιλαμβάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης