Τα ρωσικά πλήγματα των τελευταίων ωρών προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 18 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 130, ανακοίνωσε απόψε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
« (…) 130 άνθρωποι τραυματίστηκαν και δέχθηκαν ιατρική φροντίδα. Δυστυχώς, 18 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο», ανέφερε ο ουκρανός πρόεδρος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.
Νωρίτερα, η γενική εισαγγελία έκανε λόγο για 19 νεκρούς – εκ των οποίων οι 15 στην περιφέρεια του Χαρκόβου – και 120 τραυματίες.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς