Δραματικό βίντεο: Πατέρας οδηγεί εν μέσω πυροβολισμών για να σώσει την κόρη του την ημέρα της εισβολής της Χαμάς

Δραματικό βίντεο: Πατέρας οδηγεί εν μέσω πυροβολισμών για να σώσει την κόρη του την ημέρα της εισβολής της Χαμάς

«Μπαμπά με πυροβόλησαν», ακούγεται να λέει το άτυχο κορίτσι - «Οφίρ, δέχθηκα και εγώ πυρά» της απαντάει οδηγώντας για το κιμπούτς

Collage_Maker-30-Oct-2023-01-13-AM-30
Σε ένα δραματικό βίντεο στο οποίο ένας πατέρας εν μέσω πυροβολισμών προσπαθεί να φτάσει στην κόρη του η οποία βρίσκεται στο κιμπούτς που επιτέθηκε στις 7 Οκτωβρίου η Χαμάς έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο ισραηλινός στρατός έδειξε στους εκπροσώπους Τύπου το συγκεκριμένο βίντεο χωρίς ωστόσο να το μοιράσει στους δημοσιογράφους, όμως με διαρροή βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

@accvxalvw

He was trying to Save his daughter, he drove all the way under heavy automatic gunfire. October 7th 2023 #hamasisisis #westandwithisrael

♬ original sound - dEND


Κλείσιμο
Ο πατέρας δέχεται τηλεφώνημα από την κόρη του η οποία δέχεται επίθεση και μπαίνει στο αυτοκίνητό του για να οδηγήσει μέχρι το σημείο που βρίσκεται το παιδί του για να το σώσει.

«Οφίρ, πως είσαι;» την ρωτάει, για να πάρει την απάντηση «Με πυροβόλησαν, σε παρακαλώ έλα». Με λαχανιασμένη φωνή ο πατέρας προσπαθεί να την καθησυχάσει λέγοντας της ότι είναι στο δρόμο για να την παραλάβει και πατάει γκάζι για να φτάσει όσο πιο γρήγορά γίνεται στην κόρη του.

Στη διαδρομή δέχεται και ο ίδιος καταιγισμό πυροβολισμών. «Οφίρ δέχθηκα και εγώ πυρά», της λέει. «Μπαμπά, πρέπει να έρθεις εδώ» του απαντάει και λίγο πριν διακοπεί το βίντεο η κοπέλα λέει στον πατέρα της «μπαμπά ήρθαν».



Ειδήσεις σήμερα

Sky News: Μάχες σώμα με σώμα στη Γάζα - Στην πιο δύσκολη φάση ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς

Καιρός: Ένας ασυνήθιστα ζεστός Οκτώβριος - Τι λένε οι ειδικοί στο protothema.gr

Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι: «Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης