Πόλεμος στο Ισραήλ: Εντός της ημέρας η πρώτη πτήση επαναπατρισμού Βρετανών πολιτών από το Τελ Αβίβ
Ο σχεδιασμός έγινε από τη βρετανική κυβέρνηση και ανακοινώθηκε από τοΓραφείο Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης (FCDO)
Εντός της ημέρας αναμένεται να αναχωρήσει από το Τελ Αβίβ η πρώτη πτήση επαναπατρισμού Βρετανών πολιτών. Ο σχεδιασμός έγινε από τη βρετανική κυβέρνηση και ανακοινώθηκε από το Γραφείο Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης (FCDO).
Σημειώνεται πως οι Βρετανοί υπήκοοι καλούνται να πάρουν θέση στις πτήσεις μαζί με τους πολίτες που έχουν διπλή υπηκοότητα και τα εξαρτώμενα μέλη σε περίπτωση που ταξιδεύουν με Βρετανό υπήκοο που διαμένει κανονικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι πτήσεις είναι πληρωμένες εμπορικές πτήσεις με κόστος 300 στερλίνες (369 δολάρια/ 348 ευρώ) η καθεμία, το οποίο θα χρεώνεται στην οικογένεια ή το άτομο που θα καταλαμβάνει τη θέση. Πρόσθεσε ότι «τα παιδιά και τα άλλα εξαρτώμενα μέλη των Βρετανών διπλωματών θα λάβουν επίσης θέσεις, καθώς έχουμε καθήκον φροντίδας για το προσωπικό μας».
Μια ομάδα ταχείας ανάπτυξης έχει επίσης σταλεί στο Ισραήλ για να βοηθήσει τους Βρετανούς πολίτες επί τόπου, ανέφερε το FCDO σε ανακοίνωσή του.
«Οι ευάλωτοι Βρετανοί υπήκοοι θα έχουν προτεραιότητα σε αυτές τις πτήσεις. Σε αυτό το στάδιο θα επικοινωνήσουμε απευθείας με όσους έχουν επιλεγεί για τις πτήσεις και οι Βρετανοί υπήκοοι δεν θα πρέπει να μεταβούν στο αεροδρόμιο, εκτός αν τους καλέσουμε», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί