British Airways: Αναστέλλει τις πτήσεις της στο Τελ Αβίβ - H Χαμάς ισχυρίζεται ότι επιτέθηκε στο αεροδρόμιο

British Airways: Αναστέλλει τις πτήσεις της στο Τελ Αβίβ - H Χαμάς ισχυρίζεται ότι επιτέθηκε στο αεροδρόμιο

Πτήση με κατεύθυνση το Τελ Αβίβ γύρισε στο Λονδίνο «για λόγους ασφαλείας» - Η αρχή αεροδρομίων του Ισραήλ δήλωσε ότι δεν υπήρχε απειλή για την ασφάλεια στο αεροδρόμιο εκείνη τη στιγμή

British-Airways
Η British Airways ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ανέστειλε όλες τις πτήσεις της προς το Τελ Αβίβ μετά την εκτροπή μιας πτήσης από το Λονδίνο πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια στο Ισραήλ.

Η αρχή αεροδρομίων του Ισραήλ δήλωσε ότι δεν υπήρχε απειλή για την ασφάλεια στο αεροδρόμιο εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με το Reuters.

«Η ασφάλεια είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας και πήραμε την απόφαση να επιστρέψουμε την πτήση μας από το Τελ Αβίβ στο Χίθροου» δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.

Εκπρόσωπος της ισραηλινής αρχής αεροδρομίων δήλωσε ότι ρουκέτες πετούσαν γύρω από το Τελ Αβίβ εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν αποτελούσαν άμεση απειλή για την πτήση ή για το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν.

Κλείσιμο
Παράλληλα, τόνισε ότι η εκτροπή το αεροπλάνου πίσω στη Βρετανία ήταν απόφαση του πιλότου και ότι δεν εκτράπηκαν άλλες πτήσεις.

Από την πλευρά της, η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανακοίνωσε ότι «Ένας πύραυλος έπληξε το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν στο Τελ Αβίβ», σύμφωνα με το Sky News. Οι Ταξιαρχίες Αλ Κάσαμ δήλωσαν ότι «βομβάρδισαν» την περιοχή ως απάντηση στους αμάχους που έγιναν στόχος του Ισραήλ.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το protothema στην Ασκελόν που βομβαρδίζεται ξανά - Η στιγμή που οικογένεια προσπαθεί να καλυφθεί (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε πέντε χρόνια μετά το φρικιαστικό έγκλημά του - Ισόβια στον 41χρονο που τεμάχισε τη γυναίκα του

Δεν παραδίδω την έδρα, λέει ο Χουρδάκης στην Κωνσταντοπούλου που τον διέγραψε από την «Πλεύση Ελευθερίας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης