Το αεροσκάφος συνετρίβη δύο μήνες αφότου ο Πριγκόζιν και οι μισθοφόροι του οργάνωσαν 24ωρη ανταρσία εναντίον των ανώτατων στρατιωτικών διοικητών του Πούτιν, κατά την οποία πήραν τον έλεγχο της πόλης Ροστόφ και έφτασαν 200 χιλιόμετρα από τη Μόσχα, προτού διακόψουν την πορεία τους.
«Δεν προβλέπεται η παρουσία του προέδρου», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε δημοσιογράφους, ερωτηθείς εάν θα παραστεί ο Πούτιν στην κηδεία του Πριγκόζιν.
Σύμφωνα με το Reuters, o Πεσκόφ ανέφερε ότι το Κρεμλίνο δεν είχε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την κηδεία, παραπέμποντας στην οικογένεια του Πριγκόζιν.
Οι ρωσικές Αρχές έκαναν γνωστό την Κυριακή ότι οι γενετικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν πως ο Πριγκόζιν ήταν μεταξύ των 10 ανθρώπων που σκοτώθηκαν στη συντριβή.
Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε «απόλυτο ψέμα» τις αιτιάσεις ότι ο Πούτιν διέταξε τον θάνατο του Πριγκόζιν για εκδίκηση.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.