Το αεροσκάφος συνετρίβη δύο μήνες αφότου ο Πριγκόζιν και οι μισθοφόροι του οργάνωσαν 24ωρη ανταρσία εναντίον των ανώτατων στρατιωτικών διοικητών του Πούτιν, κατά την οποία πήραν τον έλεγχο της πόλης Ροστόφ και έφτασαν 200 χιλιόμετρα από τη Μόσχα, προτού διακόψουν την πορεία τους.
«Δεν προβλέπεται η παρουσία του προέδρου», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε δημοσιογράφους, ερωτηθείς εάν θα παραστεί ο Πούτιν στην κηδεία του Πριγκόζιν.
Σύμφωνα με το Reuters, o Πεσκόφ ανέφερε ότι το Κρεμλίνο δεν είχε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την κηδεία, παραπέμποντας στην οικογένεια του Πριγκόζιν.
Οι ρωσικές Αρχές έκαναν γνωστό την Κυριακή ότι οι γενετικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν πως ο Πριγκόζιν ήταν μεταξύ των 10 ανθρώπων που σκοτώθηκαν στη συντριβή.
Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε «απόλυτο ψέμα» τις αιτιάσεις ότι ο Πούτιν διέταξε τον θάνατο του Πριγκόζιν για εκδίκηση.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.