Πολωνία: Η Βαρσοβία στέλνει στρατό στα σύνορα με τη Λευκορωσία μετά τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου της
Ανακοίνωσε ότι δύο λευκορωσικά ελικόπτερα παραβίασαν τον εναέριο χώρο της - Απορρίπτει τις κατηγορίες το Μινσκ
Η Πολωνία θα αυξήσει τον αριθμό των στρατιωτών της στα σύνορα με τη Λευκορωσία, αφού δύο ελικόπτερα προερχόμενα από τη χώρα αυτήν παραβίασαν σήμερα τον εναέριο χώρο της, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ενημερώθηκε το ΝΑΤΟ για το συμβάν αυτό ενώ κλήθηκε για εξηγήσεις ο επιτετραμμένος της Λευκορωσίας.
Σε μια πρώτη αντίδραση, το Μινσκ χαρακτήρισε «εξωφρενικές» τις κατηγορίες παραβίασης του πολωνικού εναέριου χώρου από λευκορωσικά ελικόπτερα. «Οι κατηγορίες για παραβίαση του εναέριου χώρου της Πολωνίας από ελικόπτερα Mi-24 και Mi-8 της Πολεμικής Αεροπορίας της Λευκορωσίας είναι εξωφρενικές και διατυπώνονται από την πολωνική στρατιωτική και πολιτική ηγεσία για να δικαιολογήσουν τη συσσώρευση δυνάμεων στα λευκορωσικά σύνορα», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών