Το Ειδικό Δικαστήριο των Τιράνων απέρριψε το αίτημα του δημάρχου της Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρη, να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα.
Ο δικηγόρος του Μπελέρη είχε προσφύγει στο Ειδικό Εφετείο, ζητώντας την αλλαγή στο καθεστώς κράτησής του.
Υπενθυμίζεται ότι ο Φρέντι Μπελέρης συνελήφθη με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων τα ξημερώματα της 12ης Μαΐου, δύο ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές. Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρας κάνει λόγο για πολιτική δίωξη και κατασκευασμένο κατηγορητήριο.
Μαζί του συνελήφθη και ο συνάδελφός του, Παντελής Κοκαβέσης, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).