Βρετανία: Απεργία στο αεροδρόμιο του Χίθροου την ημέρα της στέψης του βασιλιά Καρόλου
Η απεργία αφορά 1.400 μέλη του προσωπικού ασφαλείας – Διεκδικούν αυξήσεις στις αποδοχές προσαρμοσμένες στο ποσοστό του πληθωρισμού
Προβλήματα στις μεταφορές αναμένεται να προκαλέσει η απεργία 1.400 μελών του προσωπικού ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Χίθροου. Η απεργία ενδέχεται να οδηγήσει σε ταξιδιωτικό χάος, αφού θα γίνει το τριήμερο που θα πραγματοποιηθεί η τελετή στέψης του βασιλιά ΚαρόλουΓ’.
Οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου θα απεργήσουν συνολικά οκτώ ημέρες και ειδικότερα στις 4, 5, 6, 9 και 10 Μαΐου και πιο μετά στις 25, 26 και 27 Μαΐου, καθώς διεκδικούν αυξήσεις αποδοχών που θα προσαρμοστεί στο ποσοστό του πληθωρισμού.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.