Ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κρίθηκε ένας 45χρονος Γερμανός που προσέφερε υπηρεσίες φύλαξης παιδιών στο διαδίκτυο.
Το περιφερειακό δικαστήριο της Κολωνίας επέβαλε κάθειρξη 14 ετών και 6 μηνών, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ θα ισχύουν περιοριστικοί όροι μετά το τέλος της ποινής του.
Οι αστυνομικοί είπαν ότι ο 45χρονος εγκληματίας κατά «βρεφών, παιδιών και εφήβων, μοιράστηκε βίντεο και εικόνες ασύλληπτης βαρβαρότητας στο διαδίκτυο».
Οι εισαγγελείς είχαν κατηγορήσει τον 45χρονο για περισσότερες από 120 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος 13 παιδιών μεταξύ 2005 και 2019. Το μικρότερο θύμα του ήταν ενός μηνός.
Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στο σπίτι όπου έμενε με τη σύζυγό του, στην πόλη Wermelskirchen, στα τέλη του 2021.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.