Σεισμός στην Τουρκία: «Δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος» λέει Έλληνας ποδοσφαιριστής
«Όλοι έκλαιγαν, έμπαιναν σε αυτοκίνητα. Επικράτησε μία ταραχή» δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος
Την τρομακτική εμπειρία από τον σεισμό των 7,7 Ρίχτερ που ισοπέδωσε περιοχές της νοτιοανατολικής Τουρκίας και της βόρειας Συρίας περιέγραψε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Κολοβέτσιος που ζει στην πόλη Καισάρεια.
«(Έγινε στις) 4:30 περίπου, ήταν πολύ ισχυρός σεισμός. Εμείς είμαστε περίπου 3 ώρες από το επίκεντρο, οδικώς. Τον νιώσαμε πολύ έντονα. Εγώ ήμουν στο κρεβάτι και μόλις σηκώθηκα δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου» είπε χαρακτηριστικά στο ΟΡΕΝ.
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής εκτίμησε σε 1,5 λεπτό τη διάρκεια του σεισμού προσθέτοντας ότι «είχε πολλούς μετασεισμούς». «Όλοι έκλαιγαν, έμπαιναν σε αυτοκίνητα. Επικράτησε μία ταραχή» συμπλήρωσε για τις πρώτες αντιδράσεις μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου.
Όπως συμπλήρωσε, δε, εκτός από τον σεισμό οι κάτοικοι των περιοχών που χτυπήθηκαν από τα Ρίχτερ «είχαμε και το χιόνι να αντιμετωπίσουμε».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.