Ο Μασκ διαψεύδει ότι έβαλαν κρεβάτια στα γραφεία του Twitter για να κοιμούνται οι εργαζόμενοι

Ο Μασκ διαψεύδει ότι έβαλαν κρεβάτια στα γραφεία του Twitter για να κοιμούνται οι εργαζόμενοι

Οι αρχές του Σαν Φρανσίσκο ερεύνησαν το κτίριο των γραφείων για παραβιάσεις των κανονισμών

elon_musk
Με τον δήμαρχο του Σαν Φρανσίσκο τα έβαλε ο Έλον Μασκ, γιατί οι αρχές της πόλης έκαναν έρευνα στο Twitter έπειτα από καταγγελίες ότι κάποια από τα άδεια πλέον γραφεία μετατράπηκαν σε υπνοδωμάτια.

Στο κτίριο μετέβησαν ελεγκτές της πολεοδομίας -και όχι σώμα επιθεώρησης εργασίας- για να διαπιστώσουν αν το κτίριο χρησιμοποιείται όπως πρέπει από την άδεια του.

Το Forbes είχε αναφέρει ότι αίθουσες συνεδριάσεων στα άδεια πλέον γραφεία μετά τις μαζικές απολύσεις έχουν μετατραπεί σε «θλιβερά υπνοδωμάτια». Στους χώρους φιλοξενούνται και μηχανικοί από την Tesla και άλλες εταιρείες του Μασκ που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά.

Ο Μασκ, όπως αναφέρει το BBC, κατηγόρησε τις αρχές της πόλης ότι επιτίθενται στις εταιρείες που παρέχουν υπνοδωμάτια για τους «κουρασμένους υπαλλήλους».

Απαντώντας σε tweet δημοσιογράφου ραδιοφωνικού σταθμού στο Σαν Φρανσίσκο, ο Μασκ ζήτησε από την πόλη να βάλει σε προτεραιότητα τα παιδιά και να τα προστατεύσει από τη χρήση οπιοειδών – εμμέσως, δηλαδή, ζητούσε να μην ασχολούνται με όσα γίνονται στο Twitter.

Ο ίδιος εξάλλου προ ημερών είχε καλέσει το προσωπικό να απαντήσει αν θέλει να εργάζεται σε «ακραία ωράρια» προκαλώντας κύμα φυγής από την εταιρεία του. Σε tweet, που αργότερα έσβησε, έγραψε ότι και ο ίδιος θα κοιμάται σε γραφείο μέχρι να «στρώσει την εταιρεία». Με την εξαγορά της εταιρείας ο Μασκ αποφάσισε να τερματίσει την πολιτική της εργασίας από το σπίτι «για πάντα» για όλους τους εργαζόμενους που το ήθελαν.


Ειδήσεις σήμερα

F-16 - Επιμένει ο Μενέντεζ μετά τους τουρκικούς πανηγυρισμούς: Δεν θα εγκρίνω την πώληση των μαχητικών

Κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από μασέρ - «Έβαζε τα χέρια μέσα στο εσώρουχό μου» κατέθεσε η 23χρονη

Άνοιξε ο ναός του Αγίου Νικολάου στο Ground Zero - Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Καλατράβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης