Ο Μασκ έστειλε email στους εργαζόμενους: «Τέλος η τηλεργασία – Στο γραφείο για τουλάχιστον 40 ώρες εβδομαδιαίως»

Ο Μασκ έστειλε email στους εργαζόμενους: «Τέλος η τηλεργασία – Στο γραφείο για τουλάχιστον 40 ώρες εβδομαδιαίως»

Ο Έλον Μασκ μετά τις απολύσεις ετοιμάζει το προσωπικό για τις δύσκολες ώρες που αναμένονται με τη μείωση της διαφημιστικής δαπάνης

elon_musk1
Τέλος στην τηλεργασία στο Twitter πλην εξαιρέσεων, που θα εγκρίνει ανά περίπτωση έβαλε ο Έλον Μασκ στους εργαζόμενους της πλατφόρμας, με ωράριο τουλάχιστον 40 ωρών την εβδομάδα, λίγες ημέρες αφότου διέταξε την απόλυση του μισού προσωπικού.

Σύμφωνα με email που είδε το Bloomberg, ο νέος ιδιοκτήτης της Twitter Inc. με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα, είπε στους εργαζόμενους ότι «ο δρόμος είναι επίπονος και θα απαιτήσει έντονη δουλειά για να πετύχει». Προειδοποίησε δε ότι ένα αδύναμο οικονομικό περιβάλλον στις ΗΠΑ θα οδηγήσει σε δυσκολίες για το Twitter, σε μία περίοδο που οι αναλυτές εκτιμούν ότι θα υπάρξει επιβράδυνση στην οικονομική δαπάνη το 2023.

«Δεν υπάρχει τρόπος να ωραιοποιήσει το μήνυμα» για τις προκλήσεις, γράφει ο Έλον Μασκ, ξεκαθαρίζοντας στους εργαζόμενους ότι περιμένει ότι θα βρίσκονται στο γραφείο για τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα και ότι θα επιτρέψει την τηλεργασία μόνο με έγκρισή του σε ατομική βάση.

Ο επικεφαλής της Tesla ξεκαθάρισε και την απόλυτη προτεραιότητα των επόμενων ημερών που είναι ο εντοπισμός και η αναστολή των επιβεβαιωμένων bots, τρολ ή και του σπαμ.

Μέχρι στιγμής, η πιο ορατή αλλαγή του Twitter είναι το σύστημα επαλήθευσης, που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να πληρώσει 8 δολάρια για να πάρει το μπλε σήμα, που μέχρι πρόσφατα υποδήλωνε έναν επίσημο λογαριασμό. Η ανακοίνωση του Έλον Μασκ επέτρεψε σε αμέτρητους χρήστες να χρησιμοποιήσουν ψεύτικα ονόματα.

Πάντως, ο νέος ιδιοκτήτης φέρεται ότι γράφει στο email του προς το προσωπικό ότι επιθυμεί η συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue να αντιπροσωπεύει το μισό των εσόδων της εταιρείας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκίνησε η δίκη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια - «Μακάρι ο νεκρός να ήμουν εγώ» είπε ο κατηγορούμενος


Ποιος είναι ο Ρον ΝτεΣάντις, ο πιθανός αντίπαλος του Τραμπ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών;


Αθήνα χωρίς σινεμά: Με αφανισμό απειλούνται άλλοι τρεις κινηματογράφοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης